NB I

Újabb pontlevonások fenyegetik a Vasast

  • MTI
megosztom

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi tanácsa újabb két ügy miatt további pontlevonásokat helyezett kilátásba a Vasassal szemben.

Az MLSZ honlapja szerint az fb elnöke által kijelölt fegyelmi tanács kedden úgy határozott, hogy a fővárosi klubtól, mint visszaesőtől bajnoki fordulónként 2-2 pontot von le, egészen addig, amíg a korábbi vezetőedzővel, Marijan Vlakkal szemben fennálló tartozását nem rendezi. A levonások az ítélet jogerőre emelkedésétől kezdődnek meg.

Az angyalföldi egyesületet további két pont levonásával sújtotta a testület Haris Mehmedagic két mérkőzésen történt jogosulatlan szerepeltetése miatt. A levonás ebben az esetben is a döntés jogerőre emelkedését követően lép életbe.

A piros-kékeket múlt héten a Vlakot megelőző trénerrel, Komjáti Andrással szemben fennálló tartozás miatt büntették: a csapattól egy-egy pontot fognak levonni, amíg nem fizeti ki a szakembert. A testület múlt kedden ráadásul az igazolási és átigazolási jogból is kizárta a klubot addig, ameddig Ambrusics Róbert labdarúgóval szemben fennálló tartozását nem fizeti meg.

Az angyalföldi egyesület a Magyar Közlönyben megjelent határozat szerint 100 milliós állami támogatást a sportlétesítmények működésének biztosítására. 

megosztom