Vasas-Roma

Messit szívesen elhoznám a Barcelonából - Luis Enrique

A 100 éves Vasas az AS Romát látta vendégül centenáriumi gálamérkőzésén, amely után a két vezetőedző, Komjáti András és Luis Enrique értékelték a látottakat.

Luis Enrique: "Nem számítottam sokra a találkozó előtt, úgyhogy kellemetlen meglepetés semmiképp nem ért a mérkőzésen. Nem az eredmény volt a fontos, hanem, hogy készülni tudjunk a további mérkőzéseinkre. Mindenki munkájával elégedett voltam, nem szeretnék senki kiemelni, az egész csapatom jól dolgozott. Jól irányítottuk a mérkőzést, de az észrevételeimet leginkább a játékosaimnak szeretném elmondani. Az új szezonban lépésről lépésre próbálunk haladni, apránként próbálunk fejlődni. Szeretnék még új játékosokat igazolni, de ez a klub feladata, nem teljesen az én kompetenciám. Esetleg Messit szívesen elhoznám még a Barcelonából."

Komjáti András: "Köszönjük a Vasas tábor és a szakvezetés nevében a vendégeknek, hogy eljöttek erre a számunkra nagyon fontos mérkőzésre. Úgy érzem, hogy a Roma egy új vezetőedzővel egy út elején jár. Az én játékosaim is felszívták magukat a nagy ellenfél ellen, és egy tisztes eredményt értünk el. A Roma játékosai képzettebbek, ez látszott a passzjátékukon, jó eredményt értünk el. Lehet valamennyi önbizalmat szerezni egy ilyen mérkőzésből, azt mindenesetre a saját bőrünkön éreztük, hogy hol tart az olasz futball. Nekünk készülnünk kell a következő bajnokinkra, addig még két napot."