Juventus

A klub pénzzé tenné Buffont, Stekelenburg érkezhet a helyére

A kapus ügynöke, Rob Jansen szerint a Juventus is bejelentkezett ügyfeléért, sőt, Rob Jansen szerint jó esély van rá, hogy Stekelenburg a nyáron Torinóba igazol.

A Zebrák jelenlegi egyesen, Gianluigi Buffon ugyan cáfolta a nyári távozásáról szóló pletykákat, de a nehéz pénzügyi helyzetben lévő klub hasznot húzna eladásából. A világ egyik legjobb kapusáért pedig van bőven jelentkező, leginkább a Manchester Unitedet és az Arsenalt emlegetik Buffon jövőjével kapcsolatban. A 33 éves portásnak egyébként 2013-ig szóló szerződése van a Juventusszal.

Buffonért akár 25-Maarten Stekelenburg30 millió fontot is elkérhet a Juventus, amiből bőven futná a transfermarkt. de által 11 millió értékűre becsült Stekelenburgra, és más erősítésekre is.

A holland hálóőr nyári távozása Amszterdamból szinte száz százalékra vehető, a 28 éves játékos már rég kinőtte az Eredivisiét.

"A következő szezonra egy európai szinten meghatározó klubot keresünk Maartennek. A Juventus is a jelöltek között van. A Serie A vagy a Premier League a célállomás" - mondta Jansen a calciomercato.it.-nek. A menedzser szerint akkor is Torinóban köthet ki Stekelnburg, ha a Zebrák nem végeznek Bajnokok Ligája-indulást érő helyen, mert "a Juventus az Juventus."