Bajnokok Ligája

Még 90 perc hátravan - Wesley Sneijder

A holland középpályás szerint, ha a Bayern München tudott nyerni Milánóban, akkor az Internazionale is képes győzni a bajorok otthonában. Szükségük is lesz rá, ha tovább akarnak jutni a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjéből, miután a németek egygólos előnyből várhatják a visszavágót.

Sneijder a sajtótájékoztatón - Fotó: AFP

Wesley Sneijder biztos benne, hogy a kék-feketék képesek kiharcolni a továbbjutást. Szerinte csak ezzel a gondolattal futhatnak ki az Allianz Arena gyepére, különben esélyük sem lesz a fordításra.

Hinnünk kell a győzelmünkben. A Bajnokok Ligájában 180 perc áll egy csapat rendelkezésére, hogy kiharcolja a továbbjutást, szóval még csak a „félidőnél” járunk. Elég, ha Münchenben nyerünk kettővel és ott vagyunk a negyeddöntőben” – nyilatkozta az irányító.

Sneijder beszélt az ellenfelük hétvégi győzelméről is (a München 6-0-ra győzte le a Hamburgot, Arjen Robben mesterhármast szerzett).

Lehengerlő győzelmet arattak a Hamburg felett,Arjen nagyon jól játszott, de ez semmit nem jelent ebben a párharcban. Persze vele (Robbennel) különösen szoros a viszonyom, de ez mérkőzés közben nem számít. A játék az egyetlen, ami számít” – tette hozzá az Inter játékosa.