Kosárlabda

Ivkovicsék 2014-ig írtak alá Kecskeméten

Sztojan Ivkovics vezetőedző, valamint a csapat két kulcsjátékosa, Wittmann Krisztián és Csorvási Milán is aláírta a szerződéshosszabbítást.

KecskemétSajtótájékoztatón jelentették be, hogy Sztojan Ivkovics szakmai igazgató, valamint a csapat két meghatározó játékosa, Wittmann Krisztián és Csorvási Milán 2014-ig meghosszabbította szerződését a T.O.M. Controll Kecskeméti KSE kosárlabdacsapatával. A kesport.hu beszámolója szerint Sztojan Ivkovics szakmai igazgató, valamint Wittmann Krisztián és Csorvási Milán 2014 júniusáig írt alá a kecskeméti klubhoz.

A klub vezetői kifejtették, hogy ezzel a lépéssel szeretnék egy sikeres, magyar maggal rendelkező együttes alapjait lefektetni. A tárgyalások további játékosokkal is folynak, hamarosan többen is követhetik Ivkovicsék példáját. Kecskemét polgármestere, dr. Zombor Gábor így fogalmazott az ünnepélyes esemény kapcsán.

“A szakosztály jelenlegi vezetése Sztojan Ivkovics vezetésével olyan magas szintű munkát végzett az elmúlt másfél évben, melyre alapozva lehet a jövőben építeni” – mondta a városvezető.