Magyar foci

Csapattársát fojtogatta a DVSC kapusa

  • varin

Valószínűleg nem lép már pályára a Lokinál a játékostársát "bántalmazó" Braniszlav Danilovics.

Súlyos vereséget szenvedett a Debrecen hétvégén a Honvéd ellen, ezzel pedig eldőlt, hogy a Loki a kiesés elkerüléséért lép pályára Mezőkövesden szombaton. Ha Leonel Pontesék vereséget szenvednek a Diósgyőr ellen és az MTK nyerni tud Pakson, a hajdúságiak jövőre az NB II-ben folytatják, márpedig a csapat ebben a lelkiállapotban aligha esélyes a DVTK ellen.

Fotó: NSO

Történt ugyanis a Kispest elleni rangadón Ferenczi János, a Loki balhátvédje hibát hibára halmozott, emiatt a gárda már a félidő végére háromgólos hátrányba jutott, amely előny csak a Honvéd támadói miatt nem volt lényegesen magasabb. A lefújást megelőzően aztán a csapat szerb kapusánál, Braniszlav Danilovicsnál el is szakadt a cérna, nekitámadt Ferenczinek, akit előbb fojtogatni kezdett, majd ellökött. A játékvezető ezt sárga lappal honorálta, míg Leonel Pontes mester a szünetben lecserélte a hórihorgas portást.

A Loki Blog videós elemzésben vesézte ki Ferenczi János hibáit, a videó végén pedig látható, amint Danilovics üvöltözik a hátvéddel.

A találkozót követően a portugál tréner elismerte, az affér miatt kapta le Danilovicsot, ilyen helyzetben ugyanis a csapat érdekeit tartotta előbbre.

Danilovicsnak egyébként minden bizonnyal ez volt az utolsó momentuma a Loki színeiben, hiszen a balhé után aligha kezdeti majd őt Pontes a Diósgyőr ellen, a kölcsönszerződése pedig egyébként is lejár nyáron, így visszakerül a Puskás Akadémiához.

209575