NB I

Ilyen egy erős tipp 3.25-ös oddsért?

  • varin

A Debrecen Kecskemétre látogat, és minden tényező azt vetíti előre, hogy nem lesz győztese a rangadónak.

Bármi is lesz az Újpest-Debrecen rangadó végeredménye, aligha lesz ok a pezsgőzésre az év végi banketten akár a IV. kerületben, akár a Cívisvárosban. A lila-fehérek legjobb esetben is az ötödik, míg a DVSC a nyolcadik helyen telelhet, ám a körülmények szerencsétlen összejátszása esetén akár utóbbi gárda a 11. pozícióban is végezhet idén. De mi a tuti tipp egy ilyen rangadón?

[2295511] 2016-12-10 15:30:00 Újpest - Debrecenx;5

Talán felesleges is lenne különösebben elemezni a csapatokat, az Újpestnél úgyis rendszeres a tartalékos gárda, míg a Lokinál temérdek a bizonytalansági faktor. Sokkal izgalmasabb a helyzet, ami a vendégek vezetőségét illeti, hiszen a hírek szerint egy esetleges vereség Leonel Pontes állásába kerülhetne. Bármi is lesz a portugál tréner sorsa, konszenzus nem lesz vele kapcsán, hiszen a szurkolók és a városvezetés is támogatja Kondás Elemér utódját, míg Szima Gábor állítólag már hetekkel ezelőtt elüldözte volna a városból.

A széria mindkét oldalon borzalmas, az Újpest az utolsó 12 meccsből egyet nyert meg, míg a Lokinak Pontessel nincs meg a mérkőzésenként egy pontos átlaga.

Idén az Újpest mérkőzéseire amúgy is kitűnő ötlet behúzni az ikszet, de a két fél elmúlt hét meccséből is négy döntetlennel ért véget, így talán nem is kérdés, hogy a két gyengén teljesítő, problémákkal küzdő középcsapat mérkőzésén mi is a jó tipp egy semleges pályán.

hatharom.com
Döntetlen
@3.25
2016-12-10;212
209575