NB I

Hétvégén repül a Debrecen edzője?

  • varin

Ha a Loki kikap Kecskeméten az Újpesttől, állítólag Debrecenben megválnak Leonel Pontestől.

Már nincs akkora összeborulás Pontes és Szima között

Egyre tragikusabb a helyzet Debrecenben, a Loki Leonel Pontes kinevezése óta kiesett a Magyar Kupából és 14 bajnokin csupán 13 pontot gyűjtve sínylődik az OTP Bank Liga hátsó szekciójában. A körülmények szerencsétlen egybejátszása esetén a DVSC hétvégére akár kiesőhelyen is találhatja magát, ami azt jelentené, hogy a telet is ezen a szégyenteljes pozícióban vészelné át a Loki. A Bors információi szerint ezt azonban nem tűrnék el Debrecenben.

Debrecen#hun-debrecen#10

Mint arról a bulvárlap ír, Szima Gábor tulajdonos szíve szerint már korábban megvált volna Pontestől, ám a résztulajdonos önkormányzat marasztalja a trénert, ahogyan a Loki utánpótlásbázisán is jelenleg több dél-európai szakembert foglalkoztatnak.

A hírek szerint az őszi félévet követően jövő héten összeül a közgyűlés, hogy értékeljék a Debrecen és Pontes munkáját, és amennyiben a Loki Kecskeméten alulmarad az Újpesttel szemben, szinte bizonyosan el akarja majd távolítani Szima Gábor a portugál edzőt.

Debrecenben egyébként általános a vélekedés, hogy nem Pontes munkájával van a probléma, a csapat látszólag jobb, szervezettebb játékot nyújt, mint Kondás Elemérrel, ám az eredmények egyelőre elmaradtak. Kérdés, hogy egy végigcsinált téli felkészülés után mennyire tudná Pontes implementálni elképzeléseit a DVSC játékába.

Mindezek fényében különösen érdekes, mit is ér majd el a Debrecen a szintén gyengélkedő lila-fehérek ellen. A Cívisváros sikerére 3.15-szörös pénzt fizet a    .

[2295511] 2016-12-10 15:30:00 Újpest - Debrecenx;
2016-12-10;212
209575