Heti műsor

Csúcsrangadók a Copa Américán

  • hatharom.com

Újabb izgalmas hét vár a sportfogadás szerelmeseire, megpróbáltuk kiemelni, hogy mely találkozókra, eseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hét napban.

Messiék Uruguay ellen vívnak rangadót szerda hajnalban.

A hét rangadói

Magyar idő szerint szerda hajnalban Argentína Uruguayjal találkozik a Copa América B-csoportjának második fordulójában, avagy a két csapattárs, Messi és Suárez, ezúttal ellenfél lesz.

Az első kör az uruguayiaknak sikerült jobban, akik nagy nehézségek árán legyőzték Jamaicát, míg az argentinok kétgólos előnyt herdáltak el Paraguay ellen, s mindössze döntetlennel kezdtek Chilében. Ezek után, illetve a felek legutóbbi egymás elleni mérkőzését alapul véve, kissé meglepő, hogy Agüeroék ekkora favoritnak számítanak, hiszen az Albicelestesre átlagosan 1.62-szeres szorzón fogadhatunk.

[1867871] 2015-06-17 01:30:00 Argentína - Uruguayx;

Csütörtök hajnalban is rendeznek egy rangadót a Copa Américán, méghozzá a C jelű négyesben, ahol Brazília Kolumbiával csap össze. A találkozó külön pikantériája, hogy a Barcelonás Neymar és a Real Madridos James Rodríguez ezúttal is farkasszemet néz egymással.

A brazilok Perun léptek át könnyedén, míg a kolumbiaiak Venezuela ellen szenvedtek meglepő vereséget az első körben, már csak ezért is kiváló meccsre számíthatunk a két gigász között. Ám van itt még egy, s más, hiszen mindkét fél a legutóbbi nyolc találkozóját zsinórban megnyerte a torna előtt, és noha a brazilok kiejtették a kolumbiaiakat a tavalyi világbajnokságon, a Los Cafeteros sokkal jobban játszott akkor a hazai pályán játszó Selecao ellen. A csütörtöki mérkőzés esélyese, a bukmékereknél, a brazilok, akikre átlagosan 2.05-szörös szorzót kínálnak a bukmékerek.

[1867876] 2015-06-18 02:00:00 Brazília - Kolumbiax;

A Clevelandnek még kétszer kellene győznie a bajnoki címhez.

Győztest avatunk az NBA-ben és az NHL-ben

A héten véget ér két major league sorozat is az USA-ban, méghozzá az NBA és az NHL. A kosárlabda-bajnokságban a Golden State Warriors a Cleveland Cavaliers ellen, míg a jégkorong ligában a Chicago Blackhawks a Tampa Bay Lighting ellen vezet 3-2-re a fináléban, és egy győzelemre van a bajnoki címtől. A bukmékereknél a Warriors és a Blackhaws végső győzelme számít papírformának, előbbire 1.30-szoros, míg utóbbira 1.26-szoros szorzón fogadhatunk.

Amire még érdemes figyelni

Fociból ezen a héten a Copa América többi csoportmeccsei, edzőmérkőzések, illetve az U20-as világbajnokság egyenes kieséses szakasza élvez prioritást. Természetesen, a szokásainkhoz híven a legnagyobb profittal kecsegetető mérkőzéseket kivétel nélkül megtalálhatjátok majd a Protipp-rendszerünkben, illetve a fórum aloldalunkon.

Ami a többi sportágat illeti, a szokásos heti előzetesek mellett tippek is elérhetők lesznek oldalunkon, vagyis ezen a héten is érdemes lesz a hatharom.com-mal tartani, hiszen, ha nyerni akartok, akkor a legjobb helyen jártok!