Tragédia

Halálos baleset a debreceni stadionban

  • MTI/hatharom.com

Meghalt egy építőmunkás szombat reggel a debreceni Nagyerdei Stadionnál - közölte a Nagyerdei Stadion Rekonstrukciós Kft. kommunikációs vezetője az MTI-vel.

Május 1-én nagyszabású ünnepség keretein belül átadják a debreceni stadiont

Krecz Tibor tájékoztatása szerint a tetőfedést készítő cég alpinista munkása 15 méter magasból zuhant le, és azonnal meghalt.

A 41 éves miskolci férfi tapasztalt ipari alpinista és szakképzett szerelő volt, aki társaival együtt szombaton apróbb garanciális javításokat végzett a Nagyerdei Stadion tetőszerkezetén - ismertette a kommunikációs vezető.

Krecz Tibor az MTI-nek elmondta, a baleset körülményeit több hatóság, köztük a munkavédelmi szervezet is vizsgálja. A vizsgálat elsősorban arra irányul, hogy a tetőszerkezeten dolgozók betartották-e maradéktalanul a munkavédelmi előírásokat.

A debreceni stadiont május 1-én, ünnepélyes keretek között adják át, az egyórás zenei műsort követően a DVSC bemutató mérkőzése és a Loki All Star valamint a magyar válogatott All Star párviadala szórakoztatja a közönséget.

[1609961] 2014-04-26 18:00:00 Debrecen - Kecskemétx;

Az OTP Bank Ligában listavezető Debrecen szombaton utolsó hivatalos mérkőzését játssza az Oláh Gábor utcai stadionban, az ellenfél az utóbbi hetekben kiváló formában futballozó Kecskemét lesz. Kondás Elemér együttesének jelenleg három pont előnye van a második helyezett Győri ETO-val szemben, így mindenképpen győzelemmel búcsúznának a régi stadiontól. A hatharom.com tippmestere szerint a Loki nem is kerül majd bajba, a négy alapjátékosát is nélkülöző kecskemétiek ezúttal pont nélkül maradhatnak.