Debrecen

Örülök, hogy a Lokinál látnak bennem fantáziát - Seydi

A DVSC-TEVA az átigazolási időszak utolsó napján két évre szóló szerződést kötött a Diósgyőrben szabadlistára tett L'Imam Seydivel. A támadó örül, hogy a Loki vezetői bíznak benne, és ezt szeretné jó játékkal meghálálni.

"Az FC Mendében kezdtem, majd huszonegy éves koromban az AC Milan akadémiájához kerültem, ahol másfél évet töltöttem, nagyon hasznos időszak volt. Ezt követően Bahreinbe igazoltam, majd onnan Európába visszatérve előbb a spanyol Riba Roja csapatában futballoztam, egy idény után pedig a tunéziai élvonalban szereplő AS Gabés gárdájánál folytattam, de onnan anyagi gondok miatt távoznom kellett. Az FK Bodva ajánlatát fogadtam el, innen igazoltam végül 2011-ben a Diósgyőrhöz – beszélt eddigi pályafutásáról l’Imam Seydi a dvsc.hu-nak. – Sokszor feltették a kérdést, de igazából nem tudom, miért lettem nem kívánatos személy a DVTK-nál. A Debrecen elleni meccs után közölték velem és más játékosokkal, hogy nem számítanak ránk, de a probléma korábban kezdődött. Ezzel nem is akarok már foglalkozni, örülök, hogy a Lokinál látnak bennem fantáziát, ezt jó játékkal és gólokkal szeretném majd meghálálni. Remek lehetőség számomra, hogy itt folytathatom, hiszen az egyik legjobb magyar csapatról van szó, sok címet nyert, és remélem, újabbakat fog, amelynek én is a részese szeretnék lenni. Ibrahima Sidibével és Selim Bouadlával baráti kapcsolatban vagyok, biztos segítenek majd a gyors beilleszkedésben. Ha az edzőtől lehetőséget kapok, igyekszem majd mindig a legjobbat kihozni magamból a pályán" - fűzte hozzá a francia-szenegáli támadó.

A Debrecen a második helyen áll az NB tabelláján, a válogatott szünet után a listavezető Videotonnal játszik szuperrangadót.

[1480560] 2013-09-15 16:30:00 Debrecen - Videotonx;