NHL

Hokirangadót kellett halasztani a hóvihar miatt

  • VNA

Nemo egyelőre rettegésben tartja az USA észak-keleti partját, a hóvihar miatt már egy NHL mérkőzést is el kellett halasztani.

Az Egyesült Államok észak-keleti partjának lakóit most rettegésben tartó, Nemo névre keresztelt hóvihar miatt egy mérkőzést el kellett halasztani az NHL-ben. Az észak-amerikai profi jégkorong bajnokság szombati programján szerepelt a két divízió első, a Boston Bruins és a Tampa Bay Lightning rangadója, amelyet végül mégsem sikerült megrendezni. A találkozó kezdési időpontja eredetileg délután egy óra volt, amelyet előbb eltoltak hét órára, majd végül a nagy hóesés miatt ekkor sem kezdődhetett el a mérkőzés.

Bár a két csapat játékosai már egyaránt Bostonban tartózkodtak, a havazás miatt viszont megbénult a város közlekedése, így nem volt garantált, hogy a csarnokba időben odaérnek a rendezvény szervezéséhez szükséges emberek és a szurkolók. A találkozó bepótlása nem lesz egyszerű, lévén a lockout miatt jelentősen lecsökkentett alapszakaszban kevés a holtidő az egyes csapatok számára. Jelen állás szerint azt lehet valószínűsíteni, hogy április 25-26-án lehet megrendezni a Boston-Tampa Bay találkozó pótlását.

A folytatásban a Bruins csapata Buffaloba utazik, a Tampa Bay pedig a Rangers vendége lesz New Yorkban. Az időjárás miatti huzavona ezeket a találkozókat is érinti, hiszen az eredetileg vasárnap délután egy órára kiírát kezdési időpontokat este hétre tolták át az NHL illetékesei.