Debrecen

Bódi és Varga is kihagyja a Haladás elleni bajnokit

A listavezető Debrecen két alapemberét is kénytelen lesz nélkülözni a hétvégén Szombathelyen: Bódi Ádám a Honvéd ellen "szedett össze" egy kisebbfajta sérülést, míg Varga József eltiltását tölti.

Bódi Ádám játéka kérdéses a Haladás ellen
Mint ismert, a Honvéd elleni mérkőzésen eltalálták Bódi Ádám térdét, így a középpályás már nem is tudta folytatni a játékot. A hét elején több vizsgálaton is átesett a játékos, és ezek után kiderült, hogy nincs komoly baja a fiatal támadónak: erős zúzódása van, de nem sérültek a szalagok és a porc sem.
 
A játékos lába jelenleg be van kötve, de a hétfői pihenő után tegnap már biciklizett. Egyelőre kérdéses, mikor végezhet ismét teljes értékű munkát, ezért a hét végi, Haladás elleni bajnokin sem biztos, hogy pályára léphet - írja a dvsc.hu.

Hír még a listavezetővel kapcsolatban, hogy Varga József biztosan kihagyja a szombathelyiek elleni bajnokin, lévén, hogy a válogatott középpályás a Honvéd ellen begyűjtötte ötödik sárga lapját - vagyis egy mérkőzésre szóló eltiltás vár rá.

Ugyanezen ok miatt ellenfelünk is kénytelen lesz nélkülözni egyik meghatározó emberét: az egykor Debrecenben is futballozó válogatott játékos, Halmosi Péter nem játszhat majd ellenünk szombaton.