NHL

A Buffalo egygólos mérkőzésen győzött Philadelphiában

  • MTI

A Buffalo Sabres a hibátlan teljesítményt nyújtó, mind a 35 lövést hárító Ryan Millernek köszönhetően 1-0-ra győzött a Philadelphia Flyers otthonában az NHL csütörtöki napján.

Ez már csak azért is jó előjel a Buffalónak, mert a két csapat a története során eddig nyolc alkalommal találkozott egymással a rájátszásban, és mindig az a gárda ment tovább, amelyik az első mérkőzést megnyerte.

A másik keleti mérkőzésen is kapus volt a hős: Carey Price, a Montreal Canadiens hálóőre a Boston Bruins csarnokában "nullázta le" az ellenfelet, csapata pedig Brian Gionta duplájával szerezte meg az első sikert.

A nyugati főcsoportban két kaliforniai együttes feszült egymásnak: a San Jose Sharks hazai környezetben a hosszabbítás 15. percében Joe Pavelski találatával nyert a Los Angeles Kings ellen.

A rájátszás párharcainak állása

NHL Keleti főcsoport rájátszásNHL Nyugati főcsoport rájátszásA csapatok nevei mellett a párharcok összesített állását, alatta az egyes mérkőzések dátumát, helyszínét és eredményét olvashatjátok. A párharcok négy megnyert mérkőzésig tartanak, így a csillaggal jelölt találkozókat csak akkor rendezik meg, ha azokra szükség lesz.