Milan

Szélütés gyanújával kórházban kezelik Antonio Cassanót

Idegrendszeri betegséggel - egyes források szerint szélütéssel - kórházban kezelik Antonio Cassanót, az olasz bajnok AC Milan labdarúgóját. Az ANSA olasz hírügynökség értesülését nem erősítette meg a klub, és bővebb tájékoztatást sem adott a csatár állapotáról.

Idegrendszeri betegséggel - egyes források szerint szélütéssel - kórházban kezelik Antonio Cassanót. A csatár a Roma elleni mérkőzés után lett rosszul.

Cassano szombat este, az AS Roma elleni mérkőzés után lett rosszul a hazaúton: szédülésre, továbbá látási és beszédproblémákra panaszkodott és nehezére esett a mozgás is. A találkozón a futballista közel húsz percet játszott csereként.

A 29 éves csatárt vasárnap reggel beszállították a milánói klinika neurológiai osztályára, a hírek szerint csütörtökön térhet haza otthonába.    

A vörös-feketék már elutaztak Fehéroroszországba, ahol kedden a BATE Boriszov vendégeként Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen szerepelnek.

"Érte is fogunk játszani, remélhetőleg mihamarabb ismét köztünk lesz" - mondta Massimiliano Allegri sajátótájékoztatóján. A klub csupán annyit közölt Cassanóról, hogy a milánói klinika neurológiai osztályán kezelik, vélhetően az alapos vizsgálatok után adnak tájékoztatást.

Adriano Galliani alelnök ugyanakkor megszólalt, miután beszélt a támadóval: "Már jobban van. Nyugodt és jókedvű volt, hamar kipiheni magát, és minden rendben lesz."