Bajnokok Ligája

Ennyiért kihagyhatatlan a Dortmund-továbbjutás?!

  • gb1

Az egyik legkiegyenlítettebb párharc visszavágóján bármi megtörténhet, de szerintünk végül jönni fog a papírforma.

Kedden a Barcelona és kisebb dráma után az Arsenal is biztosította helyét a Bajnokok Ligája legjobb nyolc csapata között, így ott már csak két hely kiadó. A negyeddöntőbe jutásra papíron a Dortmund és az Inter pályázhat jobb eséllyel, a németek továbblépésére ráadásul egy kiemelt ajánlat keretében most extra szorzót kapunk, na, de ne szaladjunk ennyire előre. Az odavágó 1-1-es eredményt hozott, így még bármi megtörténhet, de a Signal Iduna Parkba jellemzően nem nyerni járnak a csapatok.


>>>Regisztrálok a Tippmixpro-ra ezen a biztonságos linken keresztül <<<


Csapathírek


A legutóbbi bajnokit mondjuk pont elveszítette saját közönsége előtt a BVB, amelyet akkor a Hoffenheim vert 3-2-re. Azóta viszont két fontos idegenbeli meccset is nyert a Terzic-csapat, amely így tartja negyedik, BL-indulást érő helyét a tabellán. Persze a szezon előtt ennél nemesebb célkitűzésekkel indultak a fekete-sárgák, de idén a bajnoki versenyfutásba nincsen beleszólásuk. A PSV elleni első felvonáson a hollandok volt játékosa, Malen szerezte meg a vezetést a Borussiának, aki pár napja a Werder ellen is eredményes volt, tehát a 31 tétmeccsen 13-nál járó játékos újra remek formának örvend. 

A hazai oldalon a kihagyók között az Afrika Kupán lesérült Hallert találjuk, aki már közel a visszatéréshez, Schlotterbeck pedig eltiltás miatt nem léphet pályára. A vendégeknél sincs sok hiányzó, a technikás támadó szélső, Noa Lang viszont nem utazhatott el Németországba.

A PSV egy fokkal élesebb volt az első felvonáson, azóta pedig földbe döngölte a Zwollét (7-1), remizett a Feyenoorddal (2-2), majd Dest egyetlen találatának köszönhetően a G.A. Eagles otthonából is három ponttal távozott (1-0). Peter Bosz csapata tehát lépésről lépésre halad, hogy a 2017/18-as idény után újra behúzza a bajnoki aranyat, a tabellán pedig már tíz pont az előnye a második Feyenoord előtt. Ne felejtsük, hogy a Leverkusenhez hasonlóan Dzsudzsák Balázs egykori csapata is veretlenül masírozik a bajnokságban (22-3-0), tehát leírni a BL-ben is hiba lenne, garantáltan izgalmas 90, vagy esetleg 120 perc vár ránk.

[4384189] 2024-03-13 21:00:00 Borussia Dortmund - PSV Eindhovenx

Mire érdemes fogadni?

A Tippmixpro Oddsrakéta-fogadásaival többször foglalkoztunk az utóbbi időben, de ezeket nem minden esetben tippként írtuk meg, hanem csak az érdekesség kedvéért mutattuk be nektek. A szerdai esetben viszont nem ez a helyzet, hiszen alapból a Dortmund továbbjutásával szemeztünk, így örömmel tapasztaltuk, hogy a közelmúltban komoly megújuláson átesett honi iroda pont ezt az opciót szemelte ki az aktuális játéknapra. 

A nemzetközi bukmékerek kínálatában a BVB legjobb nyolcba jutását 1.60 körüli átlagszorzón adják, ám a Tippmixprón erre most kereken 2-szeres szorzón fogadhatunk!

Már fentebb is említettük, hogy milyen nehéz bevenni a Signal Iduna Parkot és ezzel nem a levegőbe beszéltünk. A Dortmund az utóbbi 19 BL-meccséből csak kétszer kapott ki saját közönsége előtt és olyan nagy nevek is megégtek itt az utóbbi időben, mint a PSG, Chelsea vagy a Milan. Tény, hogy kicsit hullámzó a csapat szezonja, de a hazai pálya előnye mellett a rutin is mellette szól, az utóbbi 6/5 évben eljutott a nyolcaddöntőbe, míg a PSV nyolc éve nem járt ilyen magasságban. Mindent összevetve tehát nem cifrázzuk túl és felülünk a Tippmixpro rakétájára.

{"headTitle":"Borussia Dortmund-PSV","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-12 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Oddsrakéta 🚀: Dortmund továbbjut (régi odds: 1.60)","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4384189] 2024-03-13 21:00:00 Borussia Dortmund - PSV Eindhovenx;