Konferencia Liga

Triplapénz felett kaszálhatunk a Fradi továbbjutásával

A Fradi továbbjutásának pont annyi az esélye, mint a görögök budapesti sikerének.

Rendkívül vegyes forgatókönyvű mérkőzést játszott a Ferencváros csütörtökön este Pireuszban, melynek végén egygólos hátránnyal utazhatott haza Dejan Sztankovics csapata. A magyar bajnok továbbjutási álma így bőven megmaradt, ám a fogadóirodák véleménye alapján erre azért limitáltak az esélyek.

4384291

Pireuszban már csak a számok alapján is azért jobb volt a görög gárda, hiszen a 16-6-os kapura lövési arány mellett a hazaiak 1.53-as, a vendégek 0.31-es xG-mutatóval zártak. Talán a pályán látottak kiegyenlítettebbnek tűntek, mint az adatok, hiszen a második félidő elején akadt egy igen domináns 15-20 perc Vargáék részéről, mindemellett a magyar gólkirály révén kis híján vezetést is szerzett a zöld-fehér csapat a 2. percben.

Az utolsó 20 percre azonban nagyon elfogyott fizikálisan a Fradi, ezt Sztankovics is kiemelte. A tréner és a megszólaló játékosok azért hozzátették, hazai pályán, 20-25 ezer fanatikus szurkoló előtt ez bizony egy megfordítható párharc.

Fotó: Illyés Tibor // MTI

Bár a helyzet nem reménytelen a Fradi szemszögéből, azért az esélyeket jelzi, hogy a bukik triplázó felett (@3.10) fizetnének a magyar csapat továbbjutására, míg az Olimpiakosz esetében 100 forintra csak 37 lenne a tiszta hasznunk.

A visszavágón azért ezzel együtt is a Fradi sikere valószínűbb, hiszen az 1-es @2.42-szeres pénzért fogadható, míg a kettős görög siker szorzója @3.10.

A második randevút tehát egy hét múlva, csütörtökön rendezik, amelyre a Fradi a bajnoki halasztása miatt frissen érkezhet, míg az Olimpiakosz vasárnap este fontos rangadót játszik a listavezető PAOK otthonában.

[4384291] 2024-02-22 21:00:00 Ferencváros - Olympiacosx;