Bundesliga

Komoly szériák támasztják alá ezt a tippet a Bayern-Hoffenheimen

Ugyan az odds nem egetverő, de ilyen sorozatokat követően csodálkozánk, ha nem szállítanák nekünk a csapatok.

A szokványosnál rövidebb téli szünet után január 12-én a német élvonal is folytatódik, mégpedig a Bayern München-Hoffenheim összecsapással. A hazai pályán idén még veretlen bajorokra törpeoddsot szabtak ki az irodák, de vajon 1.15-szörös szorzó körül van érték a rekordbajnok nyeretésében?! Szerintünk nem sok...

Csapathírek

Amint az ábra is mutatja, a Bayern a karácsonyi pauzára szokatlan módon nem az első, hanem a tabella második helyén vonult, így azért kisebb nyomás helyeződik a Tuchel-csapatra. A lemaradás jelenleg négy egység az éllovas Leverkusen mögött, de ne felejtsük, hogy egy meccsel kevesebbet játszottak, hiszen az Union elleni csörtét az intenzív havazás miatt elhalasztották. 

A helyzet tehát nem nevezhető rossznak, a menetelésben pedig a legfőbb szerepet Harry Kane vállalta magára, aki első idényében már rekordot rekordra halmoz. Az angol válogatott csapatkapitánya már 21 gólnál és 5 gólpassznál jár, mellette viszont Sané is újabb virágkorát éli, aki már 16 találatból vette ki a részét.

A felkészülés mondjuk nem sikerült túl fényesen, hiszen múlt héten a Basel ellen csak 1-1-et ért el a sztárcsapat, viszont remek hír, hogy Matthijs de Ligt és Kingsley Coman is felépültek. A kihagyók közt a fontosabb játékosok közül ezúttal a nemzeti csapatban szereplő Minjae Kimet és Noussair Mazraouit, továbbá Gnabryt találjuk, de a csapat kerete elég mély ahhoz, hogy így is bivaly erős kezdő fusson ki a gyepre.

Tudtad? A Hoffenheim az utóbbi 15 Bundesliga-meccséből csak egyszer tudott nyerni az Allianz Arenában!

A szezont nem kis meglepetésre remekül indító Hoffenheimnek jól jött a szünet, hiszen az utóbbi hét bajnokiból csak egyet tudott megnyerni. A Matarazzo-legénység így is tartja hetedik helyét a tabellán és érdekesség, hogy főleg idegenben ment eddig a pontszerzés, ahol csak kétszer kapott ki és 16 egységet gyűjtött a lehetséges 24-ből. Külön öröm, hogy a Man Unitedet is megjárt holland csatár, Weghorst újra bevethető,  Berisha, Conté, Geiger és a válogatott szolgálatot teljesítő Samasséko viszont nem bevethetők.


Várható kezdők

Bayern: Neuer (c) - Laimer, De Ligt, Upamecano, Davies - Kimmich, Goretzka - Sané, Musiala, Coman - Kane

Hoffenheim: Baumann (c) - Kabak, Brooks, Akpoguma - Grillitsch - Kadeřábek, Prömel, Stach, Skov - Weghorst, Kramaric

 

Mire érdemes fogadni?

Na, de ne szaporítsuk többet a szót, a már címben is említett széria nem más, mint hogy a Bayern az utóbbi 64 hazai meccsén, míg a Hoffenheim az utóbbi 20 Bundesliga-összecsapásán mindig szerzett gólt. Ehhez képest a BTS-t egész fogadhatónak tűnik, így a nyitányon nem is bonyolítjuk túl a dolgokat, hiszen ugyan a müncheniek saját közönségük előtt gyakran megszórják ellenfeleiket, a szünet után első találkozókban mindig vaskosan benne van a meglepetés is.


✅ Tipp #1: Mindkét csapat szerez gólt @1.67

Fogadási határidő: január 12. 20:30

435842