Bajnokok Ligája

Ezeket néztük ki a City idei egyik legsimább meccsére

A címvédő manchesteriek a Young Boys ellen már kedd este kiharcolhatják a továbbjutást a Bajnokok Ligája csoportköréből.

A Bajnokok Ligája csoportkör negyedik fordulójának papíron legegyértelműbb mérkőzését az Etihad Stadionban rendezik, ahol a címvédő Manchester City a Young Boys együttesét fogadja. A bukmékereknél olyannyira országos egyes a találkozó, hogy a hazaiak sikerére átlagosan mindössze 1.07-szeres pénzt kínálnak...

Csapathírek

Az angolok a kéthetes szünetet követően ismét jó formában vannak, ráadásul a támadójátékuk is egyre jobb. A Premier League-ben a Brightont 2-1-re, a Manchester Unitedet idegenben 3-0-ra, míg szombaton a Bournemoutht 6-1-re verték, és mivel a riválisok nem győztek vagy nem szereztek pontot, így az élre álltak a bajnokságban.

A BL-ben pedig legutóbb a Young Boys otthonában nyertek 3-1-re (valamennyi idei nemzetközi kupameccsüket egyébként ilyen arányban nyerték meg Guardioláék), így féltávnál maximális ponttal állnak, és ha nyernek kedden, akkor tovább is jutnak a G jelű négyesből.

A remek előjeleket ugyanakkor némileg beárnyékolja, hogy a régóta hiányzó De Bruyne mellett akár Haaland is kimaradhat, akit a hétvégén a szünetben le kellett cserélni. Igaz, akkora a felek közt a különbség, hogy a norvég nélkül is könnyed sikert arathatnak a manchesteriek.

Ami a vendégeket illeti, a Young Boys nincs túlságosan acélos formában, ugyanakkor két sikerrel a háta mögött utazhat Angliába. A Szuperligát egypontos előnnyel vezeti, úgy, hogy egy meccsel kevesebbet játszott, hétvégén pedig a Winterthur otthonában nyert 4-1-re (előtte a Lugano és a Zürich csapataival is ikszelt).

A honi kupában a Rapperswilt búcsúztatta majdnem napra pontosan egy hete (2-0), a BL-ben pedig holtversenyben a harmadik helyen áll a csoportban. A Citytől és a Lipcsétől is 3-1-re kapott ki, míg Belgrádban, a Crvena zvezda ellen 2-2-es remit hozott össze. Avagy a végelszámoláskor minden bizonnyal a szerbekkel lesz nagy csatában a harmadik helyért, ami tavasszal Európa Liga rájátszást eredményezne.

Kimaradók terén viszont mondhatni jól állnak a svájciak, csak a szokásos hiányzóikra nem számíthatnak, vagyis Imerire és Lakomyra.

Mire érdemes fogadni?

Ahogy fentebb is említettük, két hete a manchesteriek 3-1-re tudtak nyerni Svájcban. Ez a különbség most is simán benne van a pakliban (sőt még nagyobb is) még akkor is, ha Haaland játékát vélhetően nem kockáztatja meg Guardiola, illetve a hétvégi, Chelsea otthonában vívandó bajnoki miatt lehet, hogy egy-két helyen változtat alapcsapatán.

Azonban így is hatalmas lehet a felek közti differencia, aminek köszönhetően a hendikep, illetve a gólok számának határai jól vannak beállítva. Azonban a mindkét csapat szerez gólt opció kiválóan fizet (amire bőven van potenciál az eddig látottak alapján), pláne, ha kiegészítjük azzal, hogy nyeretjük a Manchester Cityt.

Ezen tipp mellett pedig még azt is csatába küldjük, hogy Julián Álvarez betalál. Haaland hiányában ő lehet az előretolt ék, s habár legutóbb a Brighton ellen talált be, ha nem játszik a norvég, nem vitás, hogy mindenki tőle várja a gólokat Manchester kék felében.


✅ Tipp #1: Manchester City nyer és mindkét csapat szerez gólt @2.80

✅ Tipp #2: Julián Álvarez bármikor gólt szerez @1.70

Fogadási határidő: november 7. 21:00