Logibet

Túl sok volt a jó eredmény, alig tudtunk MVP-t választani 😎😎😎

  • Logibet

A tippmesterek többsége remek hónapot zárt, de Griezmannt senki sem múlhatta felül.

Szenzációs kosártippmester csatlakozott a Logibethez. Tudj meg róla mindent!

Mindig is mondtuk, a nyár a profi tippmesterek számára nemhogy nem pihenő, de talán az év legjobb időszakának számít. A parádés június után júliusban sem álltak le a tipsterek, amelynek az előfizetők örülhettek a legjobban. Lássuk az év hetedik havának legfontosabb számait.

Alapvetően kiváló hónapon vannak túl a legjobb tippmesterek, sokkal több volt a pluszoló tipster, mint a mínuszoló. Griezmann esetében aligha szokhattuk meg, hogy nála van a legnagyobb szám a pozitív rovatnál, hiszen rendszerint 30-40 tippel operál, közepes átlagtét mellett, ám júliusban 77 ötletet is publikált, amellyel +90.68 egységet hozott.

Ugyan a júniusi 26%-os ROI-tól néhány tizeddel elmaradt, azért nyáron, barátságos meccsekkel ilyen statisztikát összehozni...

nem véletlenül mondjuk, hogy egy Griezmann kategóriájú tippmesterért máshol többszörösét kérik, mint a Logibeten azért a csomagért, amelyben ő is benne van.

 

Ő tehát az MVP-je a júliusnak!

És akkor talán kicsit jár is a bocsánatkérés Cipollának, KD-nak, MoneyMakernek és Karlssonnak is, hiszen mind hihetetlen számokat produkáltak júliusban, megalapozva egy jó kis augusztusi nyaralás lehetőségét. Nem volt könnyű a legjobbat kiválasztani, de Griezmann sikere azért is olyan kedves számunkra, mert több cikkben is felhívtuk rá a figyelmet, hogy őt kell követni a nyári etapban.

Július hónap legjobb tippmesterei
Tippmester Tippszám Forint nyeremény* ROI
Griezmann 77 +453.400 25.83%
Cipolla 47 +383.250 32.34%
KD 58 +140.800 17.38%
MoneyMaker 29 +284.700 41.26%
Karlsson 92 +230.850 12.48%
* 5000 forintos tétegységnél

 

A pihenőidőszak miatt többen is csendes 31 napon vannak túl, de azért bőven beletette a közösbe a magáét th3k1ngl2p, kecsege55x, knorbika és ZeBerDee10 is.

Szintén remek hónapot zárt buszkec, akinek elsősorban élő tippes ötletei sültek szépen. Az egyéni csomagban megvásárolható tippmesterünk +40.66 egységet vágott zsebre, augusztusban pedig igazi nagyüzem várható, hiszen következnek a kézilabda edzőmeccsek, a tippmester pedig "ismer 1-2 közel álló személyt az NB I-ből ;)". Alig várjuk :)

A gyengébben muzsikálók között varint lehet megemlíteni, bár az esetében egy -75 egységes hónap szinte aprópénz, különösen a május és június után, míg a havi citromdíj ezúttal krecsak1-nek jár, aki nem tudta megcsillogtatni tudását a tenisztornák alatt és 19 tippből -27.26 egység veszteséget ért el.


A magyar futball beindulásával természetesen érdemes lesz figyelni a honi focigurukra, köztük is elsősorban az NB III-at remekül ismerő ZeBerDee10-re és Griezmannra, de a hónap közepére szinte mindegyik topliga elrajtol, így unatkozni biztosan nem tudunk majd.

Illetve hát minket megihletett buszkec kiemelt mondata is, így aki le akar csapni az egyéni előfizetésére, annak bőségesen van még hely a kéziguru csomagjában. Hadd szóljanak azok az infós tippek!

 

Megnézem a Logibet különböző csomagjait

 

Korábbi összefoglalóink:

 

Meglepő, ki lett január legjobbja - 2023. január

Februárban vadiúj név lett a legjobb - 2023. február

Beindult a tavaszi kaszálás - 2023. március

Ismét bizonyítottak a legjobb tippmesterek - 2023. április

Volt jobb, lesz jobb - 2023. május

Szenzációsan kezdődött a nyár! - 2023. június