Logibet

Történelmi hónapot zárt a SuperTipster, ilyen még sosem volt!

  • Logibet

A számok önmagukért beszélnek, 24 tippből csak 6 lett vesztes, a legnagyobbat pedig szokás szerint a röplabda ment.

Amikor írtuk a 2023-as tervezést (amelyről cikket is közöltünk), megállapítottuk, hogy a SuperTipster egy kis ráncfelvarrásra szorul, a 2022-es eredményei ugyanis jók lettek, de úgy véltük, még ennél is jobb lehet. Úgy tűnik, a SuperTipsterünk meghallotta a vágyunkat az újévre vonatkozóan és egy olyan hónapot tett le az asztalra, amire még korábban sosem volt példa...

Persze mi is tudjuk, hogy 24 tippből nincs értelme bármire következtetni, az távolról sem tekinthető mintának, de ha minden hónapban csak negyedennyire produkál jó számokat az algoritmus, mi nagyon boldogok leszünk - és valószínűleg ti is.

A SuperTipster számai januárban
Tippszám Profit ROI Találati arány
24 +75.31 +43.79% 75%
További statisztikákat a SuperTipster profilján érsz el!

Ez lényegében azt jelenti, hogy a 24 tippből csupán 6 volt vesztes, míg januárban volt egy zsinórban 12 nyertes tippes nyerő széria.

Ha a ROI-t, vagyis a megtérülési arányt nézzük, ez volt a SuperTipster több, mint négy éves pályafutásának legjobb hónapja.

Persze ha a SuperTipster statisztikáit vizsgáljuk, akkor nem mehetünk el szó nélkül a tippmesterek számai mellett sem, hiszen az algoritmus a Logibet legjobb tippmestereinek tippjeit válogatja ki. És bizony itt a helye a kalapemelésnek kecsege55x és KD előtt is, hiszen egyikük sem hozott vesztes ST-tippet januárban.

A pinyóguru 4 nyertes tippel növelte az ST renoméját, míg kecsege, aki röpitudásáról ódákat lehetne zengeni, úgy zárt 7/7-tel röplabdából, hogy az több, mint 60 egység profitot hozott tisztán. A parádés forma pedig februárban is folytatódni látszik, hiszen cikkünk írásakor már 20 egység profit felett van az ST.

De mi is az a SuperTipster?

A SuperTipster tulajdonképpen egy olyan saját fejlesztésű algoritmus, aminek az a dolga, hogy kiválogassa a Logibet legjobb tippmestereinek legértékesebb tippjeit. Ezt rendkívül sok statisztika megvizsgálásával teszi, így szinte kiismerhetetlen, hogy mit válogat ki az ST. A tippekhez gyakran új tétet is rendel, az előfizetéshez pedig profitgarancia is tartozik, amellyel ha az előfizetésed időszaka alatt nem termelt profitot a SuperTipster, az előfizetésed árát visszakapod.

Szerencsére nagyon ritkán kell csak érvényesíteni a profitgaranciát, hiszen a 3-6 havi előfizetések esetén szinte sosem ad ki mínuszt az ST. A tippválogatásra a Logibeten a PRO-csomag megvásárlásával iratkozhatsz fel.

 

Érdekel a SuperTipster, kipróbálom!