Logibet

Nagyon meglepő, ki volt az év tippmestere 2022-ben a Logibeten!

  • Logibet

A tippmester maga sem gondolta, hogy ő volt a legjobb. Íme a közönségdíj végeredménye.

Az elmúlt évekhez hasonlóan ismét megválasztottuk az év tippmesterét, pontosabban erről a logibetesek szavazhattak. Felhasználóink a 2022-es eredményeiket és tapasztalataikat is megosztották, illetve szavaztak a legjobb tipsterekről.

Érdekesség, hogy a szavazatok alapján duplázás történt, illetve balazs512 személyében az egyik dobogós személye sem változott. A közönségdíj nyertese tehát varin, aki bár maga is meglepődött a szavazás végeredményén, örül az elismerésnek.

 

Az év tippmestere-szavazás végeredménye:

 

3. balazs512 - 24%

 

2. vasero - 26%

 

1. varin - 38%

 

De százalékok alapján az első hely ugyan nem volt szoros, de a dobogó annál inkább, hiszen 20% feletti szavazatot kapott még Ryan Fawcett, buszkec és Griezmann is.

Ha pusztán az élen végző tippmester 2022-es teljesítményét nézzük, bizony érthető a meglepettsége, hiszen messze nem zárt olyan jó évet, mint 2021-ben, de azért ne feledkezzünk meg olyan tippekről, amelyek miatt a Logibet működését is át kellett írni kicsit :)

A legjobb 3 tippmester teljesítménye 2022-ben
Tippmester Tippszám Profit ROI
1. varin 2633 +46.66 0.35%
2. vasero 2192 +1034.46 8.99%
3. balazs512 120 +238.06 25.46%

 

Varin: "Mint az a fenti táblázatból is látható, egyáltalán nem volt sajnos jó évem, így vagy arra tudok gondolni, hogy az idő megszépíti az emlékeket vagy arra, hogy egyszerűen a discordos segítőkészségem, a jelenlétem és hozzáállásom hozta ezt az 1. helyet. Volt néhány szép fogásunk idén, de érthető módon nem vagyok elégedett a számokkal, így nagyon remélem, hogy 2023. jobban sikerül majd.

Az én személyes véleményem egyébként az, hogy a visszatérő Griezmann, Ryan és a legjobb tenisztipster, balazs512 is jobban megérdemelték volna a díjat, de azon leszek, hogy jövőre "megérdemelten" is megkapjam ;)

Az mindenesetre nagyon nagy örömmel tölt el, hogy a konkurencia nem kicsi, évről évre úgy látom, jobb és kompetensebb tipsterek vannak az élmezőnyben. Én úgy látom, hogy önmagában egy Griezmann vagy vasero többet érhetnek, mint a teljes előfizetés díja, ez pedig remélem, kamatostul megtérül az előfizetőknél is.

Külön öröm nekem az a baromi jó közösség, ami a Discordon van. Őszintén hiszem, hogy óriási hozzáadott értékkel bír, segít eligazodni a Logibet rengeteg lehetőségében és egy olyan nagyon jó kis mag van ott, akikkel élmény együtt szurkolni és örülni a sikereinknek. Nem is tudok mást mondani, minthogy sok sikert nekünk jövőre is."