Logibet

Elkezdődött a Black Friday, most igazán megéri csatlakozni a nyerő fogadókhoz!

  • Logibet

Elérkezett a szokásos Black Friday-időszak, ahol ismét lényegesen olcsóbban kaphatod meg a nyerő tippeket!

Néhány nap múlva kezdődik az év fő eseménye, a 2022-es labdarúgó-világbajnokság. Szerencsére ez az esemény szinte egybeesik a már megszokott Black Friday-időszakkal, amelyből évek óta már a Logibet sem maradhat ki. Az árakció ezúttal a NORMÁL- és a PRO-csomagra is vonatkozik!

November 21-éig, vagyis hétfő reggel 8-ig ugyanis bárki 33%-os kedvezménnyel vásárolhat EZEN A LINKEN KERESZTÜL 3 vagy 6 hónapos NORMÁL- vagy PRO-csomagot.

Az árkedvezmény vonatkozik mindenkire, akár van előfizetése, akár nincs, akár regisztrált tag, akár csak most csatlakozik a Logibethez.

Nincs még csomagom/regisztrációm, hogy használhatom ki az ajánlatot?

Egy ingyenes regisztrációt követően az alábbi linken keresztül láthatod a 3 és 6 hónapos csomagoknál az akciós árat. Ha pedig bármi kérdésed van az előfizetésről, a Logibetről vagy a tippmesterekről, az ügyfélszolgálat bármikor segít neked, illetven javasoljuk, fusd át gyorsan a cikk alján található felsorolást, hogy miért is érdemes minket választani!

Van már csomagom, mi a teendőm?

Amennyiben előfizető vagy jelenleg is a Logibeten, akkor is érdemes kihasználnod az árakciót, hiszen akciósan hosszabbíthatsz. Amennyiben neked viszont régi áras, folyamatosan megújuló előfizetésed van, nem javasoljuk a Black Friday kihasználását, hiszen ezt követően majd teljes áron újul meg az előfizetés.

Mi vár rád a következő 3-6 hónapban?

Ha féléves előfizetést vásárolsz, gyakorlatilag a topfoci-szezon végéig megkaphatod a tippeket, nem is beszélve mondjuk a labdarúgó-világbajnokságról és a katari vb után kezdődő darts-vb-ről.

Érdemes tehát most csatlakozni a Logibethez és a nyerők táborához, hiszen ennél jobb akció nem lesz már 2022-ben!

 

Érdekelnek az akciós árú tippek, csatlakozom a nyerők táborához!

 


Miért válaszd a Logibetet?

 

  • Magyarországon egyedüliként teljes letölthető tipptörténetet találsz minden tippmesterhez, ezáltal minden statisztikát te magad ellenőrizhetsz.
     
  • Az előfizetés díja a hazai és a nemzetközi konkurenciához képest is egyedülállóan olcsó.
     
  • Maguk az előfizetők szokták megosztani az érdeklődőkkel sikertörténeteiket, bizonyítva ezáltal, hogy a Logibeten tényleg lehet nyerni.
     
  • Előfizetőként egy zárt, összetartó közösség segíti a munkádat, ha esetleg elakadnál a tippmesterek és a tippek tengerében.
     
  • Ha nincs kedved szelektálni és felkutatni a legjobb tippmestereket, az évek óta nyereséges, profitgaranciával ellátott SuperTipsternek köszönhetően ezt nem is kell megtenned.

 

Nyerni akarok, kipróbálom most akciósan a Logibetet!