NB I

A Loki is kihasználhatja a Fradi demotiváltságát?

  • varin

Ha a fővárosi fejek még Belgrádban vagy már a csütörtöki EL-meccsen járnak, ismét elhasalhat a bajnoki címvédő.

Kulcsfontosságú 90 perc előtt áll a Ferencváros, hiszen a magyar bajnok továbbjutásába kerülhet, ha kikap csütörtökön a Crvena zvezdától. A hatpontos EL-meccs előtt a Groupama Arénába a Debrecen látogat, amely elvileg kihasználhatja a hazaiak kicsit lankadó fókuszát a bajnokságban.

3926449

Egyszerre önbizalomnövelő és vészjósló bajnokiból érkezik a Debrecen, vagyis az új mester, Szrdjan Blagojevics nagyon jól láthatta csapata erejét és gyengeségét a Honvéd elleni 4-3-as bajnokin. 50 percig a Loki álomszerűen futballozott, kreatívan, elszántan, igazán kiszolgálva a hazai közönséget, hogy aztán a mérkőzés második felében a kispestiek minden helyzetüket gólra váltva végül szorossá tegyék a hajrát. Ugyan a Loki egyértelműen kategóriákkal jobban futballozott a fővárosiaknál, majdnem leadott egy négygólos előnyt, amelynek muszáj a mélyére ásni.

Ugyanakkor tény, hogy hónapok óta nem láttunk ilyen domináns és lelkes csapatot, mint az első félidőben, erre pedig lehet építeni akár a Ferencváros ellen is.

A hajdúságiak igazán vesztenivaló nélkül látogathatnak a IX. kerületbe, a jó példa pedig adott előttük, hiszen a Kecskemét is esélytelenül fogadta Csercseszov gárdáját, aztán a szezon egyik legnagyobb meglepetése sült ki belőle.

A realitások alapján a Lokinak vagy szenzációs napot kell kifognia a pontszerzéshez, vagy pedig az kell, hogy a Fradit annyira ne érdekelje a bajnoki, mint amennyire a Kecsó elleni találkozó sem - ha ez így lesz, benne lesz a pakliban a vendégek sikere.



🤙 Vadiúj fogadóiroda a Hathármon!Markold fel a 120 EUR kezdőbónuszt🤙


Éppen ezért a Fradi 1.30-as szorzójában semmilyen módon nincs érték. Mi kicsit hasonló gondolatmenet mentén tippelünk most, mint tettük a pénteki Újpest-Kecskemét meccsen. Ha Debrecenben látták a Fradi múlt heti bajnokiját, leszűrhették belőle, hogy érdemes megpróbálni támadni, de amúgy sem sajátja a piros-fehéreknek a defenzív futball egy ilyen védelemmel. Ugyanakkor az is benne van, hogy a Fradi egy félidő alatt lerendezi a kötelezőt, készülve a csütörtöki megmérettetésre.

A két fél utolsó hat, fővárosban lejátszott meccsén mindig volt legalább egy gól (de összesen 12 is), így mi most is várunk legalább 2 találatot a félidei sípszóig.

{"headTitle":"Ferencváros-Debrecen","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-10-09 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"1. félidő 1.5 gól felett","odds":"2.2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"},{"eventTitle":"1. félidő Debrecen 0,5 gól felett","odds":"3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"},{"eventTitle":"1. félidő Multigoals: 1-2","odds":"1.55","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"}]}
[3926449] 2022-10-09 18:00:00 Ferencváros - DVSCx;