Logibet

Tovább bővült a senior tippmesterek listája a Logibeten

  • Logibet

Egy nagy visszatérőt és egy új tippmestert is köszönthetünk a senior tippmesterek között a Logibeten.

Örömmel jelenthetjük be, hogy nem okozott csalódást Gyulus23, akire egy korábbi cikkben már felhívtuk olvasóink figyelmét, hogy mennyire erős számokat mutatott be az első hónapjaiban. Az azóta eltelt időszak alatt Gyulus23 továbbra is szállítja a profitot, tippmesterkedése alatt nem tudott még negatív hónapot produkálni, most pedig elérte a senior, azaz a fizetős szintet a tippmesteri ranglétrán. 

A márciusi számai magához képest szerényen alakultak, de még ez is azt jelenti, hogy 9.40%-os ROI-val és 46 egység plusszal zárta a tavasz első hónapját, míg április első felében igen erősen kezdett, miután 16% feletti megtérülési mutatóval bír 61 tipp után. 

Bízunk benne, hogy tovább tudja folytatni ezt a kimagasló teljesítményt, ami már a SuperTipster figyelmét is felkeltette, így az elkövetkezendőkben számíthatunk arra, hogy egyre több tippet fog az algoritmus az egyik legerőteljesebb tippmestertől hozni.

Gyulus23 példája is megmutatja, hogy öt hónap alatt el lehet jutni a nulláról a fizetős tippmesterek közé, így ha te is szeretnél tippadó lenni, csatlakozz a Logibethez, mint tippmester!

Azonban a hét nem csak Gyulusnak hozta el a senior szintet, hanem visszatért a legjobbak közé MoneyMaker is. A Hathármon is aktív szerkesztő-tippmester egy hosszabb szünet után tért vissza a legjobbak közé, mi pedig örömmel konstatálhatjuk, hogy jó formának örvend a dartsguru. 

A Logibet tehát tovább bővül, reményeink szerint az előfizetőknek folyamatosan, egyre szélesebb palettát tud kínálni, amivel a felhasználók ki tudják alakítani a számukra legkedvezőbb tippmesterekből kreált portfóliót.

Amennyiben pedig egy bevált algoritmusra bíznád a tippek kiválasztását, a SuperTipster kiszelektálja neked a legértékesebb tippeket, amihez természetesen profitgaranciát is nyújt a Logibet!

Kaszálni akarok én is, csatlakozom a nyerők táborához!