Logibet

Ilyen fejlesztéseken dolgozunk és így változik a Logibet ára - íme a konkrétumok

  • Logibet

Lerántjuk a leplet a Logibet új áráról és arról is, hogy milyen funkciók készülnek el még 2021-ben.

Mint arról korábban beszámoltunk, a 2021-es esztendő rengeteg változást és újdonságot hoz a Logibet életében. A különböző fejlesztések és érdekességek fokozatosan kerülnek majd ki idővel, amelyekről persze rendszeresen be is számolunk majd. Néhány dolgot, így például az új árakat már ebben a cikkben megosztjuk veletek, kezdetnek azonban kicsit tekintsünk vissza arra, mi is történt az elmúlt években.

Ez történt a Logibeten az elmúlt években...

A Logibeten először 2018 januárjában volt megvásárolható az összes tippmester összes tippje egyetlen, 20€-s előfizetés áráért. Az elmúlt 40 hónapban a szolgáltatás ára gyakorlatilag egyáltalán nem emelkedett, noha a tippmesteri gárda nagyon sokat változott, master tippmesterből például a duplája elérhető a három évvel ezelőttinek.


>>> ÉRDEKELNEK A PROFI TIPPMESTEREK  TIPPJEI! <<<


Nem csak a tippmesteri gárda és a szolgáltatás minősége, de az elérhető funkciók is megváltoztak, kiegészültek az elmúlt évek alatt.

A 2019 végén indult élő tippadó felület ingyenesen lett elérhető a normál vagy profi előfizetéssel rendelkezőknek, így például JokerOrigin vagy a brit lóversenyes guru tippjeit is bárki megkaphatta ingyen.

A tippmesteri paletta az élő tippmesterekkel és a külföldi tipsterekkel (mint például a hónapok óta bizonyító Ryan Fawcett) rendkívül sokat színesedett, ráadásul a logibetezés egyre jobban megérte a tippmestereknek is. Amíg ugyanis az ár nem változott, addig a tippmesteri kifizetések több, mint a duplájára nőttek! A fejlődés tehát töretlen, a minőség növekszik, míg az ár nem változott.

Bevezettük a SuperTipstert...

Sokszor írtuk, a Logibet egyik szépsége az egyik legnehezebb faktora is, vagyis a bőség zavara. Azon érdeklődőknek, akik nem akarták úgy bújni a tippmesteri statisztikákat és nem akartak annyi időt beletenni a fogadásba, mint a havi 1000€-t kaszáló előfizetőnk, megalkottuk a SuperTipstert. Ez az újítás 2018 decembere óta elérhető a Logibet profi csomagjában.

A profitgaranciával ellátott, speciális algoritmussal működő SuperTipster a legjobb tippmesterek legjobb tippjeit hivatott kiválogatni, megoldást adva azon előfizetőknek, akik csupán szeretnének egy magas értékkel bíró tippválogatáshoz hozzájutni. A SuperTipster első hónapjai nehézkesen teltek, ám hála az algoritmusnak

az utolsó 12 és 24 hónap teljesítménye is már elismerésre méltó, hiszen konstans 5%-os ROI-val tud dolgozni a SuperTipster, több, mint ezer tippes mintával.

A Logibet alapcsomagjához hasonlóan egyébként a SuperTipster sem esett át árváltozáson, a bevezető 39.99€-s áron volt elérhető az egyhónapos csomag, aki pedig hosszabb távra fizetett elő, további kedvezményekhez juthatott.

Mindemellett évente többször is kínáltunk félárú előfizetési lehetőséget a Logibetre, amellyel még inkább kedvező körülmények között lehetett csatlakozni a nyerők táborához.

Az új árak

Az árváltozás azonban mostanra elkerülhetetlenné vált, és egy pillanatig sem szeretnénk eltitkolni, hogy az egyes csomagok árai nőnek. Ha le akarjuk egyszerűsíteni ennek okait, akkor annyit tudnánk írni, hogy a jelenlegi, egyre színvonalasabb és színesebb tippmesteri palettával a korábbi árakon egyre kevésbé volt fenntartható a Logibet.

Azonban ennél szerencsére összetettebb a kérdés, hiszen az árnövekedés bevételéből határozott célunk még tovább növelni a szolgáltatás színvonalát és lehetőségeit. Erről a doboz után írunk bővebben, lássuk viszont a konkrétumokat.

Fontos: az új árak várhatóan augusztus-szeptember környékén lépnek életbe. A változás konkrét időpontjáról többször fogunk még írni, egy speciális kedvezménnyel megfűszerezve!

 

A Logibet új árai
Csomag 1 hónap 3 hónap* 6 hónap*
Normál 29.99€ 26.66€ 24.99€
Pro 54.99€ 48.33€ 44.99€
*: Az árak egy hónapra levetítve értendőek

 

Mint az a táblázatból is látható, az árak tehát emelkednek, ám úgy véljük, még mindig olyan mértékre, amelyért bőségesen megéri Logibet-előfizetőnek lenni/maradni. 

Az új árakat ráadásul úgy alkottuk meg, hogy akik 6 hónapos csomagot vesznek, azok számára szinte nem is drágul a Logibet a korábbi 1 hónapos csomagokhoz képest. Így még jobban megéri hosszútávú előfizetést venni.

 

Még az egyhavi 29.99€-s ár a normál csomagért egy olyan összeg, amelyért külföldön nemigen lehet megkapni egy olyan szintű tipstert, mint például kecsege55x, Ryan Fawcett vagy varin. De például egy olyan lóversenyes tippmester, mint akivel mi kapcsolatban állunk, Angliában akár 100 font körüli összeget is megérhet.

 

Mit kapnak az előfizetők a jövőben a pénzükért?

A legfontosabb, hogy a csomagok összetétele egyelőre biztosan nem változik, azt leszámítva, hogy az élő csomag megszűnik. Az indulás pillanatában valószínűleg minden logibetes tippmester elérhető mindkét csomagban és továbbra is csak a Pro-előfizetők kaphatják meg a SuperTipster-tippeket.

A jövőben azonban tervezünk olyan tippmestereket is elérhetővé tenni az oldalon, akik nem képezik részét a csomagoknak, rájuk külön, akár párhuzamosan a Normál vagy a Pro csomaggal is elő lehet fizetni. Mindemellett lehetőség lesz egyes tippmesterek esetében egyénileg is előfizetni. Példának okáért, ha te csak egy vagy két tippmestert követsz a Logibeten, akkor rájuk egyénileg is elő lehet majd fizetni, a Logibet ára számodra olcsóbb is lesz, mint volt!

Hogy kikre lehet egyénileg is előfizetni, illetve milyen tippmesterek érkeznek, akikre csak egyénileg lehet előfizetni, az még a jövő zenéje. Ám határozott célunk, hogy egyre több és több külföldi tipsterrel színesítsük a repertoárt, akár a Discord élő tippek részlegén is.

Emellett tervbe van véve a jövőben a Logibet-index további javítgatása és a tippmesteri kifizetések fokozatos növelése is.

Az egyik legfontosabb fejlesztés azonban már néhány héten belül elérhető lesz, ez pedig a feliratkozási lehetőségek kibővítése és a tippmesteri statisztikák kiszélesítése.

Nemsokára már nem csak sportág, de akár tét szerint is fel lehet iratkozni egyes tippmesterekre, így ha például téged csak krecsak1 minimum 6-os erősségű tippjei és Ryan Fawcett minimum 8-as erősségű tippjei érdekelnek, ez is megoldható lesz.


A Logibet célja továbbra is a magyar piac meghatározó szereplője maradni. Az árváltozással és a fejlesztésekkel célunk a szolgáltatás színvonalának még további növelése. Mindezt Magyarországon egyedülálló módon letölthető tipptörténettel, bőséges statisztikával és transzparens felülettel tartjuk fenn. Mindehhez egy segítőkész ügyfélszolgálat és barátságos légkör társul, ahol tippmester és előfizető együtt szurkolhat és örülhet a nyereményeknek.

 

Próbáld ki te is a Logibetet, csatlakozz a nyerőkhöz!