Európa Liga

Ez a Milan bajba kerülhet Belgrádban

  • varin

A szerb fővárosban nem vár sima 90 perc a Milanra. Speciális tippel nyernénk!

Nyugodtan nevezhetjük másodlagos fontosságúnak jelenleg az AC Milan szerbiai túráját - legalábbis az olaszok számára. A hosszú évek után bajnoki címre törő Rossonerik ugyanis hétvégén az Intert fogadják, a BL-indulásuk nincs igazán veszélyben, így ez az EL-meccs - noha egyenes kieséses szakaszról beszélünk - egyértelműen a rotálásé és a pihentetésé lehet.

{"headTitle":"Red Star Belgrade-Milan","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-18 18:55","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Red Star","odds":"4.02","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.58","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Milan","odds":"1.88","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

Ennek is köszönhető például, hogy Stefano Pioli tökéletesen alternatív kezdőt küldhet ki a gyepre, tele olyan névvel, akik nem számítanak stabil kezdőnek.

A Milan tervezett kezdőcsapata:
Donnarumma - Calabria, Tomori, Romagnoli, Dalot - Bennacer, Meité - Castillejo, Krunic, Hauge - Mandzukic
Forrás: Whoscored

Több játékosra is pihentetés vár tehát, Kjaer, Kessié, Tonali, Ibrahimovic - ők szinte biztosan játéklehetőséget sem kapnak, de Leao és Brahim Diaz szereplése is kérdéses, miként Rebic fizikai állapota is még messze van az ideálistól.

Ilyen előjelekkel utazik el tehát ahhoz a Red Starhoz a Milan. A szerb együttes félelmetesen jó formában van, az EL-csoportból való továbbjutás pedig nem kis teljesítmény egy Gent, Hoffenheim, Liberec triumvirátus ellen. Dejan Sztankovics fiai számára a bajnoki cím szinte biztos, hiszen előnyük 9 pont a városi rivális Partizannal szemben, ráadásul ha van szakvezető, akit aligha kell tüzelni a Milan ellen, az a tíz évet Milánó kék-fekete részében eltöltő Sztankovics.

A Red Star Belgrade június 20-a óta egyetlen vereséget szenvedett (Hoffenheim ellen idegenben), hazai pályán pedig 2019 novembere óta nem talált legyőzőre, amikor is a BL-ben a Bayern és a Tottenham ütötte ki a csapatot a Rajtko Mitics Stadionban.

Nem is kérdés, hogy melyik csapat számára fontosabb a siker és bár furcsa ilyet mondani, de egy teljesen motiválatlan Milan ellen játszik majd a Zvezda.

Ha a Milan tényleg azzal a kezdővel áll ki, amelyről hallani lehet, nem lesz sima mérkőzés, sőt. Szomszédaink ihletett formában vannak, az elmúlt évek egyik legfontosabb meccsére készülnek, a hazai körülmények pedig még nézők nélkül is a javukra billenthetik a mérleg nyelvét, legalábbis gól nélkül aligha maradnak.

{"headTitle":"Red Star-Milan","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-18 18:55","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Hazai csapat góljainak száma: 1-2","odds":"1.7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3497185] 2021-02-18 18:55:00 FK Crvena Zvezda - AC Milanx;