Logibet

Itt a hétvége, kaszálj féláron a legjobb tippmesterek tippjeivel!

  • Logibet

Még néhány napig elérhető a kedvezmény a Logibeten. Csatlakozz a nyerőkhöz féláron!

Dübörög a Logibet Black Friday-hete, még vasárnap estig bárki kedvezményesen fizethet elő a legjobb tippmesterekre. Ha lemaradtál a rajtról, akkor sem késő, hiszen a kedvezmények még mindig élnek, így akár féláron válthatod meg előfizetésedet a következő félévre, nevetségesen alacsony áron!

A Logibeten keddtől vasárnapig minden 1 hónapos csomagra 25%-os, minden 3 és 6 havi csomagra 50%-os kedvezményt biztosítunk.

A csomagokra külön linken tudsz előfizetni, így ha 1 hónapra szeretnél előfizetést vásárolni, EZT A LINKET nyisd meg, ha pedig 3 vagy 6 hónapra, akkor EZT A LINKET nyisd meg. Ha valamilyen okból kifolyólag mégsem a kedvezményes árat látnád a csomagok mellett, keresd fel ügyfélszolgálatunkat!

Mi vár rád hétvégén?

Folytatódnak a topbajnokságok, pályára lép az NB I-es és NB II-es mezőny is, illetve Dániában elrajtol a 2020-as női kézilabda-Eb is, így tippekből aligha lesz hiány.

Ez a kedvezmény ráadásul legalább egy évig biztosan nem lesz elérhető, így a mostaninál aligha van jobb alkalom, hogy kedvezményes áron, akár havi 2700* forintért juss hozzá a legjobb tippekhez.

*: Hathónapos normál előfizetés esetén

 

Előfizetek a Logibeten 1 hónapos csomagra 25%-os kedvezménnyel!

 

Előfizetek a Logibeten 3 vagy 6 hónapos csomagra 50%-os kedvezménnyel!