La Liga 2

Erre fogadunk a két Real bajnokiján

Szokatlan módon a nap csúcsmeccse a Zaragoza-Oviedo lesz a spanyol másodosztályból, ki is néztünk rá egy tippet.

A tavaszi, első hullámos időket idézi a pénteki vérszegény menü, amelyben azért megbújik pár másodosztályú összecsapás. A La Liga 2 12. körében a szebb napokat is látott, hatszoros Spanyol Kupa-győztes Real Zaragoza a Real Oviedót fogadja és hát egyik fél sincs épp a toppon. Nem véletlen, hogy a bukik nem nagyon tudtak mit kezdeni a meccsel, így közel azonosra húzták be a háromesélyes szorzókat.

{"headTitle":"Real Zaragoza-Real Oviedo","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-11-13 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Zaragoza","odds":"2.57","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"2.88","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Oviedo","odds":"3.24","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

A Zaragoza a 18. helyről várja a folytatást és csak az egymás elleni eredmény miatt előzi a már kieső pozícióban álló Albacetét. Nagyon pocsék sorozatban van az Ebro-parti együttes, amely bő egy hónapja képtelen nyerni és ezalatt 7/4 bajnokit elbukott. A legnagyobb probléma a támadószekcióban van, amit jól szemléltet, hogy az elmúlt 6/5 ligameccsen nem tudtak betalálni, a védők egy fokkal jobban teszik a dolgukat, hiszen pont ilyen arányban zártak 1.5 találat alatti végeredménnyel. 

Ivan Martinez fiai az elmúlt három La Romareda stadionban lejátszott összecsapásukat döntetlenre hozták és a szintén szenvedő Oviedo ellen joggal várhatnak pontot/pontokat tőlük szimpatizánsaik. A pénteki ellenfél ellen amúgy bizakodásra adhat okot az egymás elleni mérleg, hiszen ugyan idén júliusban megégtek, de azt megelőzően nyolc meccsen át veretlenek voltak ellenük.

Kisebb probléma viszont, hogy az Oviedo felszálló ágban van, hiszen két nyertes bajnokiról érkezik. Igaz, hogy a Las Palmas és a Castellon is a tabella hátsó felében helyezkedik el, de az ilyen önbizalomnövelő sikerek segíthetik kilábalni a csapatot a gödörből. Főleg, hogy az első tíz La Liga 2 meccsből mindössze egyet zártak három ponttal.

A 15 helyen álló csapat utóbbi négy meccse overes volt, ahogy az utóbbi 5/4 Zaragoza elleni is.

A hazaiak stabilnak tűnő védelmére alapozva a bukik vaskos undert várnak, hiszen alig fizet 1.50-szerest a 2.5 alatti forgatókönyv. Márpedig az előzetesek alapján két gól azért simán benne van a pakliban, az alábbi tipp pedig csak akkor úszna, ha 0 vagy 1 alkalommal rezzenne a háló a La Romaredában.

{"headTitle":"Real Zaragoza-Real Oviedo","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-11-13 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2 gól felett (ÁH)","odds":"1.87","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3424552] 2020-11-13 21:00:00 Zaragoza - Real Oviedox;