Serie A

Nincs az a spori, akivel ezt a tippet ne küldenénk játékba

  • varin

Olasz rangadón ilyen alacsony határ a lapokra? Muszáj bejátszani.

Izgalmas olasz rangadóval zárul a Serie A 5. fordulója, a két, Európa Ligában vitézkedő gigász csap össze egymással. A Milan-Roma mérkőzés tétje az, hogy a Rossoneri el tud-e lépni egy kicsit a tabellán az üldözőktől vagy pedig a Roma felzárkózik a topcsapatok közé. Egy ilyen érdekes meccsre elvileg nem lenne meglepő, ha 6-7 lapot várnának a fogadóirodák.

{"headTitle":"Milan-Roma","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-10-26 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Milan","odds":"2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Roma","odds":"3.3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Ám nem kell csodálkoznunk rajta, hogy ezúttal az egál line 4.5-ön van, de az élelmesek még 4.0-n is fogadhattak rá. A sípmester ugyanis az a Piero Giacomelli lesz, aki a Serie A egyik legjámborabb játékvezetője.

Giacomelli tavaly alig 4-es átlaggal vezetett, mindössze egy piros lapot adott, míg idén egy meccsen három sárgát osztott ki.

A 42 éves sporttárs esetében persze nem volt kirívó a tavalyi statisztika, egy évvel korábban még a 4-es átlagot sem érte el meccsenként, így rögtön megérthetjük, mire is ez a határ. 

Azonban a mostani két csapat aligha tartozik a legsportszerűbb gárdák közé, az elmúlt hónapokban például kevés csapat gyűjtött több kártyát, mint a Milan és idén is 2.75-ös átlaggal állnak.

Tavaly ugyanitt éppen Giacomelli fújta a sípot, akkor 26 faultra 2+2 sárgát osztott ki, míg Rómában egy igen heves meccsen 4+4 lapot láthattunk.

Nyilván Giacomelli nagyon komoly érv a kevés lap mellett, de ez így is egy mindkét fél számára fontos rangadó lesz. Óvatosabb duhajok az over 3.5-ös határt is megpróbálhatják, míg a bátrabbak egy fogadáskészítős opcióval, 2.60-as szorzóval tehetik, hogy mindkét csapat kap legalább két sárga lapot.

{"headTitle":"Milan-Roma","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-10-26 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"4 lap felett","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Fogadáskészítő: Milan 1 lap felett + Roma 1 lap felett","odds":"2.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3428974] 2020-10-26 20:45:00 AC Milan - Romax;