Logibet

Egy éve kaszál már a SuperTipster - íme a számok

  • Logibet

A Logibet különleges fejlesztése valóban remek "tippmesterré" nőtte ki magát.

2018 decemberében rántottuk le a leplet a Logibet rendkívül különleges fejlesztéséről, a SuperTipsterről, amelynek lényege, hogy a legjobb tippmesterek legértékesebb tippjeit kiválogatva kapjon az előfizető egy speciális tippcsomagot.

A SuperTipster eredményességére profitgaranciával esküdtünk meg, ám mostanra elérkeztünk odáig, hogy szinte senkinek sem jár a profitgarancia, az ST ugyanis nemigen tud veszíteni!

Leegyszerűsítve mi is az a SuperTipster?
A SuperTipster a Logibet legjobb tippmestereinek legértékesebb tippjeit válogatja ki és azokhoz új tétet javasolva egy olyan előfizetési lehetőséget  képez, amely jelentősen megkönnyíti az előfizető dolgát. Ha valaki a legjobb tippmesterek legértékesebb ötleteit szeretné csak megkapni, nem kell kiválogatnia, melyik tipster milyen sportágból erős, elég, ha megbízik a SuperTipster algoritmusában. Ezt a számok is bizonyítják.

Talán sok olvasónk emlékszik még rá, hogy a kezdet nem volt zökkenőmentes, a rajtot követően gyorsan módosításokat kellett eszközölni az algoritmusban. A változtatások a profit kimaxolása érdekében voltak szükségesek, mostanra pedig már komoly mintával rendelkezhetünk arról, hogy mire is képes a SuperTipster.

Október elején ugyanis kerek egy éve annak, hogy az algoritmus csodálatosan teljesít, nem alacsony tippszám mellett rendkívül magas profittal dolgozik, szélsőségesen nagy kilengések nélkül.

Lássuk a számokat!

Az algoritmus már mind a 2018 decemberi rajt, mind a 2019 februári módosítások óta összességében igencsak pluszos, ám az elmúlt 12 hónap statisztikája önmagáért beszél!

A SuperTipster statisztikája az elmúlt 12 hónapban
Tippek száma Profit ROI Találati arány
823 +404.8 7.93% 54.19%

Kinek ajánljuk a SuperTipstert?

A SuperTipster elsősorban azoknak az előfizetőknek ajánlott, akiknek nincs kedvük, idejük és lehetőségük a tengernyi tippmester között válogatni. A Logibet egyik legnagyobb előnye az, hogy egyetlen előfizetés áráért bármennyi tippmester tippjeire feliratkozhatsz, ám a bőség zavara nehézkessé teheti a követést. Ezt a problémát hivatott megoldani az ST, méghozzá igencsak eredményesen.

Az előfizetés mellé ingyenesen jár a profitgarancia lehetősége is, amely azt jelenti, hogy ha az előfizetésed ideje alatt a SuperTipster nem termel profitot, a következő előfizetésed ingyenes lesz. Ám szerencsére erre a bónuszra az elmúlt hónapokban nemigen volt szüksége egyetlen előfizetőnek sem.

Hogyan kaphatom meg a SuperTipster-tippeket és mit kapok még?

A SuperTipsterre a Logibeten a PRO-csomag megvásárlásával iratkozhatsz fel, amellyel az e-mailes értesítés is együtt jár, hogy ne maradj le semmiről. A PRO-csomaggal az ST-tippek mellett bármelyik tippmesterre önállóan is feliratkozhatsz, illetve jogosulttá válsz megtekinteni a Discordon az élő tippeket.


Mint az tehát látható, sikerült a kezdeti hibák kijavítása után egy olyan SuperTipstert alkotni, amely hosszútávon képes bizonyítani. Az egy éves minta kiugróan eredményes statisztikát mutat, amelyet már nem lehet csupán jó formával vagy upswinggel magyarázni. Ugyanakkor mind tudjuk, a SuperTipster még ennél is lehet jobb, hiszen annyi és olyan jó tippmesterekből, mint amely a Logibeten van könnyen lehet némi módosítással még ennél is több profitot elérni.

Ha te sem akarsz lemaradni a SuperTipster kaszálásáról, csatlakozz a Logibethez, csatlakozz a nyerők táborához!