Tippjáték

Teszteld tudásodat a rájátszásban, itt az újabb BL/EL Tippjáték!

Hihetetlen izgalmak várhatók a héten, hiszen eldől, hogy melyik csapatok vehetnek részt Európa elit sorozataiban.

A kisebb bajnokságok legjobb csapatai - köztük a Ferencváros és a Fehérvár - hosszú utat tettek meg az UEFA legrangosabb sorozatainak rájátszásáig és már csak egy lécet kell megugrani a hőn áhított csoportkörig. Pontosítva a Fradi kedvezőtlen eredmény esetén is bejut, csak a BL helyett az Európa Liga főtáblájára kerül.

Kattints a képre és indulhat a játék!

A tét tehát óriási, mi pedig ennek apropóján összeraktunk nektek egy kis játékot, mégpedig a sokak által hiányolt formulában. A leporolt 1X2-es kupajátékban való részvétel teljesen ingyenes, és ugyan külön díjazás ezúttal nincs, aki hibátlan eredményt ér el, kap egy kis hírnevet magának cikk formájában.
 

Szabályzat
 

  • A versenybe a 2020. szeptember 29.-október 1. között a Bajnokok Ligája és az Európa Liga playoff körének keretében megrendezésre kerülő futball mérkőzésekre (összesen 12) leadott, az alább felsorolt fogadási típusban megjátszott tippek számítanak bele.
     
  • Kvalifikáló fogadási típus: Végeredmény (csak a rendes játékidő eredményeire lehet tippelni, az esetleges hosszabbítás vagy 11-esek nem számítanak)
     
  • A játékban hatharom.com-regisztrációval lehet részt venni, amelyet a tippelés megkezdése előtt könnyedén létre lehet hozni az oldal jobb felső sarkában található BEJELENTKEZÉS/REGISZTRÁCIÓ felületre kattintva.
     
  • A verseny kezdetén minden felhasználó 1000 pontos egyenleget kap. Az egyenleg mínuszba is kerülhet.
     
  • A cél minél több pontot összegyűjteni a mérkőzésekre leadott tippekkel.

 

Játékra fel!

 

(SPOILER ALERT!)

Unatkozni a következő hetekben sem fogtok, hiszen a rengeteg előzetes és érdekesség mellett spéci játékkal készülünk a szintén sorsdöntő Bulgária-MAGYARORSZÁG Eb-kvalifikációs mérkőzésre. Azokra is gondolunk, akik a hosszabb távú versengéseket szeretik, hiszen a Bajnokok Ligája csoportkörét végigkísérő megmérettetés is kilátásban van!