Európa Liga

Tovább menetelhet a kupaspecialista - tipp a Wolves-Sevillára

  • varin

Farkasok után Farkasok - ezt várjuk a Romát is legyőző Sevilla meccsén.

Duisburgban folytathatja menetelését az EL-specialista Sevilla, az andalúzok ellenfele ezúttal a Wolverhampton Wanderers lesz. Farkasok után tehát Farkasok, azzal pedig alighanem minden spanyol elégedett lenne, ha a Roma elleni találkozóhoz hasonlóan most is 2-0-ra nyerne a Sevilla.

{"headTitle":"Wolverhampton-Sevilla","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-08-11 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Wolverhampton","odds":"3.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.1","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Sevilla","odds":"2.2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Egyértelműen a sevillaiak sikerét vetíti előre, hogy már túl vannak egy mérkőzésen a Schaunisland-Reisen Arenában, hiszen a Romát itt fektették két vállra néhány nappal ezelőtt, míg a Wanderers hazai pályán gyűrte le a görög Olimpiakoszt.

Hiányzók terén viszont nincs ordító különbség a felek között, az angoloknál a görögök ellen megsérült Jonnyt Ruben Vinagre pótolhatja a balon, míg a korábbi hírekkel ellentétben a Sevillánál mind Reguilón, mind Banega a klub alkalmazásában áll még, így csupán Gudelj és Vaclik játéka kérdéses.

Ne felejtsük el, a Sevilla ennek a kiírásnak az egyértelmű specialistája, hónapok óta veretlen gárdáról van szó, amely kiváló formában van. Motiválatlanságról persze odaát sem lehet szó, a Wolves számára ismeretlen terep még az Európa Liga, de távolról sem lehet azzal vádolni Nuno Espirito Santo gárdáját, hogy ne vette volna komolyan a kiírást.

A bukmékerek nem várnak éppenséggel gólgálát, 2.0-n van az egál line a gólszámra, míg a továbbjutásra inkább a spanyolokat favorizálják. Véleményünk szerint nem lesz egy unalmas 90 perc, de érdemes belenézni a találkozóba, ha ugyanis a vártnál nyíltabb felfogásban lépnek pályára a felek, lehet keresnivalónk az overrel. A mérkőzés előtt viszont egy igen óvatos, de biztonságos tippel próbálkozunk.

{"headTitle":"Wolverhampton-Sevilla","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-08-11 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bet Builder: x2 + 0 gól felett","odds":"1.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3363678] 2020-08-11 21:00:00 Wolverhampton Wanderers - Sevillax;