Premier League

Az Ágyúsok a Farkasokat is szétbombázhatják

Az egyre jobb formába lendülő Arsenal a Wolves ellen folytathatja remek sorozatát.

Szombaton három délutáni meccsel startol a Premier League 14. kanyarja, amely összecsapások közül az Arsenal-Wolves emelkedik az átlag fölé. A találkozónak az Ágyúsok az igen komoly esélyesei, hiszen sikerükre átlagosan mindössze 1.30-szoros oddson fogadhatunk.

Csapathírek

Persze ezen nem kell meglepődni, Mikel Artetáék ugyanis egyre jobb formában vannak. A Newcastle otthonában - vitatható körülmények között - elveszített rangadó (0-1) óta négy sikert hoztak össze zsinórban a londoniak.

A Bajnokok Ligájában a Sevillát 2-0-ra, majd szerdán a Lenst 6-0-ra (!) verték, amiknek köszönhetően behúzták csoportjukat, míg a PL-ben a Burnleyt (3-1) követően a Brentford (1-0) sem okozott számukra gondot, s mivel több élen álló is botlott, így a bajnokságban átvették a vezetést, s a hétvége előtt egy pont volt a fórjuk a Manchester Cityvel szemben.

A kéthetes pauza után tehát két sikert számlálnak az Ágyúsok, méghozzá úgy, hogy gólt sem kaptak. Hiányzójuk pedig egyre kevesebb van, immáron biztosan csak Timber, Partey, Smith Rowe és Fabio Vieira marad ki, akik egyébiránt már egy ideje maródiak (a portugál az utolsó két meccsről már hiányzott, a többiek minimum november eleje óta nem állnak rendelkezésre).

A Wolves felemás formában utazhat a fővárosba szombaton. A leállást megelőzően ugyanis egy igen komoly bravúrgyőzelmet aratott a Tottenham ellen (úgy nyert 2-1-re, hogy a 90. percben még 1-0-ra égett), ám hétfőn, 3-2-es vereséget szenvedett a Fulham otthonában. Méghozzá úgy, hogy a vereséget jelentő harmadik gólt a fekete-fehérek a 94. percből, büntetőből szerezték (a Fulham egyébként kétszer is tizenegyesből talált be, Willian révén)...

A Farkasok ugyanakkor maradtak a 12. pozícióban, viszont immáron a 14. helyezett Fulhamnek is 15 egysége van, ugyanakkor még mindig 10 pontot vernek a vonal alatt lévő, 18. pozícióban tanyázó Sheffield United együttesére.

Ami a vendégek kimaradóit illeti, Hodge és Neto sérülés, míg Lemina és Gomes eltiltás miatt nem lép pályára, Ait Nouri szereplése kérdéses, viszont Dawson letöltötte eltiltását, így szombaton visszatérhet.

Mire érdemes fogadni?

A felek a tavalyi szezonban kétszer találkoztak, Wolverhamptonban 2-0-ra, míg május végén az Emirates Stadionban 5-0-ra (!) nyert az Arsenal. Mindemellett érdemes kiemelni, hogy a két csapat utolsó négy egymás elleni bajnokiját rendre az Ágyúsok nyerték meg...

Az előjelek alapján tehát most is egy magabiztos hazai siker van kinézőben, főleg úgy, hogy Artetáék remek formában vannak, míg a Farkasokról ez nem igazán mondható el. Avagy nem is agyaljuk túl a meccset, hanem csak simán behúzzuk az alábbi tippeket, amelyek nem mások, minthogy minimum kétgólos Arsenal győzelemre fogadunk, mindemellett pedig arra is teszünk pénzt, hogy a hazaiak több, mint két gólt (ázsiai gólok) szereznek, amely tipp csak az esetben veszítene, ha a londoniak nem találnának be vagy maximum egy gólig jutnának...


✅ Tipp #1: Arsenal -1,5 @ 1.83

✅ Tipp #2: Arsenal góljainak száma 2 felett (ázsiai gólok) @ 1.68

Fogadási határidő: december 2. 16:00