Premier League

Ez lehet a tökéletes tipp a Chelsea bajnokijára?

A Potterrel formába lendülő Kékek az idén pocsékul teljesítő Wolverhampton együttesét látják vendégül szombaton.

Szombaton nem rendeznek kora délutáni mérkőzést a Premier League-ben, öt találkozó is négy órakor kezdődik majd magyar idő szerint. Ezek közül az egyik legjobban várt összecsapást a Stamford Bridge-en tartják, ahol a Chelsea a Wolverhampton együttesét fogadja. A fogadóirodákban a hazaiak számítanak komoly favoritnak, átlagosan 1.40-szeres szorzón fogadhatunk sikerükre háromesélyben.

3901025

Csapathírek

Ezzel egyet is kell, hogy értsünk, hiszen úgy fest, hogy a Chelsea-nél bejött az edzőváltás. A londoniak ugyan Graham Potter első meccsén csak 1-1-es döntetlenre voltak jók a Salzburg ellen a BL-ben, azonban a kéthetes pauza után 2-1-re nyerték meg a városi rangadót a Crystal Palace otthonában (amivel az ötödik helyre jöttek fel a PL-ben), majd szerdán 3-0-ra győztek hazai pályán a regnáló olasz bajnok, vagyis a Milan ellen.

Az új mester agyondicsérte az övéit a hétközi csata után, amely ütközeten az első gólt szerző Fofana megsérült, a meccs után csak mankóval tudta elhagyni a stadiont. A francia játékos minden bizonnyal kimarad szombaton, mintahogy a hétközi meccset kihagyó Kanté is.

[3901025] 2022-10-08 16:00:00 Chelsea - Wolverhampton Wanderersx

A Wolves ugyanakkor folytatta rossz sorozatát a kényszerszünet után. A Farkasok a Manchester City elleni 3-0-s hazai vereséggel vonulhattak pihenőre, amely után egy hete 2-0-ra kaptak ki a West Ham otthonában. Az a zakó pedig Bruno Lage állásba került, ugyanis a portugállal nyolc kör alatt mindössze hat pontot gyűjtöttek a vendégek, amivel pedig a kieső, 18. helyen álltak a játéknapot megelőzően, méghozzá úgy, hogy csak három (!) gólt szereztek...

A Chelsea ellen Steve Davis megbízott edző készíti fel a Farkasokat (végleges trénernek a szerdán a Sevillából kirúgott Julen Lopetegui lehet), akiknél rengeteg hiányzó lesz. Sérülés miatt ugyanis Kalajdzic, Jiménez, Chiquinho és Neto játékára sem számíthatnak, míg eltiltás maitt Collins és Neves sem lehet ott a Stamford Bridge-en, míg Hee-Chan szereplése kérdéses. Avagy a vendégeknél elől minden bizonnyal a korábbi Chelsea-játékos, Diego Costa kezdhet, aki az elmúlt hétvégén mutatkozott be a Wolvesban, s 33 percet töltött a pályán...


🤙 Vadiúj fogadóiroda a Hathármon! 
Markold fel
a 120 EUR kezdőbónuszt🤙


Mire érdemes fogadni?

Noha a Chelsea-t megdobta az edzőváltás, a Wolverhampton jóval mélyebben van, mint amikor a londoniak meglépték a cserét. Mindemellett a Kékek jó passzban vannak, erősebbek is, a hazai pálya előnyéről nem is beszélve. Avagy hiába van már kedden jelenésük Milánóban, úgy véljük, hogy akár egy magabiztosabb sikert is arathatnak, akik az elmúlt két szezonban egyébként meglepetésre nem tudták legyőzni a Wolvest.

Mindezek után a Chelesa-re kínált -1,25-ös ázsiai hendikepet küldjük csatába, ami tökéletes választásnak tűnhet, hiszen kiváló szorzón fogadhatunk ezen opcióra, másrészt teljes mértékben csak akkor veszít, ha a Kékek nem tudnának győzni, ami igen komoly meglepetés volna.

{"headTitle":"Chelsea - Wolverhampton","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-10-08 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Chelsea -1,25 (ázsiai hendikep)","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"}]}
[3901025] 2022-10-08 16:00:00 Chelsea - Wolverhampton Wanderersx;