Premier League

A Manchester City és a Newcastle meccsére is fogadunk - tippek a PL-re

Guardioláék a West Hamet, míg a Szarkák a Farkasokat fogadják szombaton.

Négy mérkőzés kerül terítékre szombaton a Premier League-ben, melyek közül a Manchester City-West Ham és a Newcastle-Wolverhampton meccsekre fogadunk egy kombi keretén belül.

Kezdjük az előbbivel. Némi meglepetésre komoly rangadónak számít a szombati nyitómeccs, hiszen a Manchester City az első, míg a West Ham a negyedik pozícióból várja a találkozót.

A hazaiak bombaformában vannak, amiről mindent elmond, hogy hétközben, a Bajnokok Ligájában a Mönchengladbach ellen, zsinórban a 19. (!!!) tétmeccsüket nyerték meg. Hiányzójuk ráadásul továbbra is csak Aké lesz, aki jó ideje nem lépett pályára, vagyis parádés előjelekkel várják a bajnokit.

Ugyanez a West Hamről is elmondható, hiszen a vendégek igen komoly meglepetésre tanyáznak a negyedik helyen. Az idei szereplésük óriási pozitívum, ráadásul a formájuk is jó, az elmúlt négy bajnokijukból hármat behúztak, egyet döntetlenre adtak, múlt hétvégén fővárosi rangadón 2-1-re verték a Tottenham csapatát.

Moyes mester hiányzói ráadásul egyre kevesebben vannak, Antonio a múlt héten góllal tért vissza, vagyis már csak Masuakura, Ogbonnára és vélhetően Jarmolenkóra nem számíthat a skót.

Természetesen a meccs toronymagas favoritja a City, amiben nincs érték, viszont a hendikepekben sincs, egyik oldalról sem. Benne van a pakliban egy nehezebb siker is a City számára, de egy könnyebb, magabiztosabb siker is. Inkább a gólok felé mennénk el.

Egyik fél sem szűkölködik mostanság a találatokban, s noha a hazaiak védelme átlagon felül teljesít, a vendégek totálisan felszabadultan léphetnek pályára, abszolút nincs veszítenivalójuk, vagyis bennük van a gól. Avagy amondóak vagyunk, hogy a két csapat könnyedén összehozhat legalább három találatot az Etihadben.

[3411604] 2021-02-27 13:30:00 Manchester City - West Ham Unitedx;

>>>REGISZTRÁLOK A CBET-RE ÉS KÉREM A 200 EURÓ ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


cbet

A kombink másik meccse a Newcastle-Wolverhampton. A vendégek úgy fest, hogy kimásztak a gödörből, hiszen az elmúlt négy bajnokijukon nem szenvedtek vereséget, sőt, ezen találkozókból hármat behúztak, míg egyet döntetlenre adtak. Hiányzójuk továbbra sincs sok, biztosak csak Boly, Jiménez és Podence marad ki, míg Marcal kérdéses a hétvégén.

Ami a hazaiakat illeti, a Newcastle ugyanakkor nincs élete formájában, legutóbbi két meccsét elveszítette, igaz a Chelsea-vel és a Manchester Uniteddel találkozott. Mindezeknek köszönhetően a Szarkák lecsúsztak a 17. helyre és immáron csak három pont az előnyük a 18., már kieső helyen lévő Fulhammel szemben. Arról már nem is beszélve, hogy egyre több a kimaradójuk, Manquillo, Schar és Wilson sérült, míg Fernández, Dummett és Joeliton kérdéses.

Kiélezett, szoros csatára lehet számítani, ráadásul mindkét csapaton ott az eredménykényszer. Ennek, illetve a felek stílusának (mindkét gárda a magabiztos védekezésre épít) köszönhetően, azon a véleményen vagyunk, hogy nem lesz hiány a büntetőlapokból (a sárga 1, a piros lap 2 pontot ér, egy játékos maximum 3 pontot szerezhet). Pláne úgy, hogy a spori az a Mike Dean lesz, aki igen elemében van mostanság (az utolsó négy meccséből hármon is kiosztott egy piros kártyát), avagy tényleg nem volna meglepő, ha a felek szombati ütközetén legalább három büntetőlap kiosztásra kerülne.

[3411605] 2021-02-27 21:00:00 Newcastle United - Wolverhampton Wanderersx;
{"headTitle":"Premier League kombi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-27 13:30","footerTitle":"Eredő odds: 1.98","footerLink":"https://www.hatharomhun.com/fogadoirodak/cbet/go","events":[{"eventTitle":"Manchester City - West Ham // Több, mint 2,5 gól","odds":"1.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Newcastle - Wolverhampton // Több, mint 2,5 büntető lap","odds":"1.32","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}