Tipp

Két ilyen dobó meccsén szinte egyértelmű a tipp!

  • varin

Egy overesnek tűnő párosításra találtunk értékes tippet az MLB csütörtöki hajnali játéknapján.

Az MLB-szezon elrajtolásával és a Sport TV "beszállásával" - ahogyan írtuk is - a Hathármon is gyarapodni fognak a baseball témájú tippek és cikkek. A debütálás ugyan nem sikerült jól, de szerda hajnalban már jött is az első nyerő tipp a Logibeten, most pedig egy igazi elit dobópárbajon próbálunk meg nyerni egy szépet.

Embed from Getty Images

Persze Sonny Gray-t elit pitchernek nevezni némi túlzás lehet, ám amilyen felejthető volt a teljesítménye Oaklandben és New Yorkban, annyira jó eddig Cincinnatiben. A starterek közül a legjobb teljesítményt nyújtotta ERA-ban tavaly, 11-8-as mutató mellett 2.87-es ERA-val zárta az évet, ami kiválónak mondható - ez köznapira lefordítva nagyjából azt jelenti, hogy 9 inning alatt kevesebb, mint 3 pontot ütnek rajta.

Az évet is parádésan kezdte Gray, a Tigers ellen 6 inning alatt 3 hit és 1 run jött össze rajta, emellett 9 strikeoutot ért el, ami nem éppen rossz teljesítmény.

Odaát a hasonlóan tapasztalt Kyle Hendrickset találjuk, aki szintén csapata legjobbja volt az előző évben, bár azért 3.46-os ERA-val nem olyan sok csapatnál lehet ezt a kategóriát megnyerni. A dobó igencsak sokat dolgozott a holtidényben, elsősorban a csavart labdáit tökéletesítette, az eredmény pedig meg is látszott, hiszen az első meccsén a Brewers ellen a 9 inning alatt 3 hit, 0 run, 0 séta és 9 strikeout volt a mérlege. Ennél jobb számokat azért nagyon nehéz hozni.

Szerda éjszaka a Reds dobói gyenge teljesítményt nyújtottak, ám most bízom benne, hogy a starterek jól kezdik majd a meccset, így egy speciális tippel még akkor is nyerhetünk, ha esetleg a meccs végén ismét "bedurvulnak" a csapatok.

Cincinnati Reds-Chicago Cubs
Megnézem az ingyenes tippet!
Kezdés: 00:40