Logibet

5 éves a Logibet - íme az ajándékunk

  • Logibet
megosztom

Azoknak szeretnénk elsősorban kedveskedni, akik még csak kacérkodnak az előfizetés gondolatával.

5 éves korára egy kisgyerek már megtanul úszni, korcsolyázni, felmászik a csúszdára és egyre jobban kezdik érdekelni a labdajátékok is. A mi 5 éves gyermekünk fejlődése is töretlen, és bár az első randevú még messze van számára, így is hatalmas büszkeséggel tölt el minket, hogy a Logibet 5. születésnapját ünnepli a héten. Ezen jeles alkalomból pedig szeretnénk kicsit kedveskedni azon felhasználóinknak, akik még csak ismerkednek a Logival.

Most ugyanis június végéig a Logibeten minden tippmester minden ötödik tippje ingyenes lesz, még a senior és master szinten lévő tipstereké is!

Ez azt jelenti, hogy akik még csak ismerkednek a Logibettel, azok is rengeteg ötletet kaphatnak a tipsterektől, ha pedig meggyőzte őket a minőség, szívesen várjuk az előfizetők között. Az időszak június 19-én vette kezdetét és egészen a hónap végéig(!) tart, vagyis majdnem két hétig kétszer annyi ingyenes tippet nézhettek meg!

Hogyan kaphatom meg az ingyenes tippeket?

A Logibeten egy ingyenes regisztrációt követően az alábbi oldalon találod meg az ingyenes tippeket. Érdemes folyamatosan nézegetni az oldalt, hiszen minden nap rengeteg ötlet kerül fel a tipsterektől ide is!

Mit tegyek, ha még többet szeretnék nyerni?

Aki szeretne az összes tipphez hozzájutni, annak csupán egyetlen előfizetést kell megvásárolnia, amellyel bármennyi tippmesterre feliratkozhat. A havi díjas előfizetés ára mindössze 15€*. A tippekről ráadásul e-mailben küldünk értesítést, így az előfizetők biztosan nem maradnak le semmiről!

*: 6 hónapos előfizetés esetén

Mi várható még az idei évben a Logibeten?
  • Bármelyik pillanatban debütálhat a Logibet legnagyobb fogása, a 80%-os találati aránnyal dolgozó tenisztipster!
     
  • Bővebb statisztikai bázis, további tippmesterek érkezése.
     
  • További kedvezményes előfizetési lehetőségek.
megosztom