Logibet

Erre várt minden fogadó, visszatért a Logibet legnépszerűbb tippmestere

  • Logibet

Griezmann újra a fedélzeten, meg is kérdeztük, hogy viselte az elmúlt heteket.

Aligha kelhetnek jobb hírre ma reggel a Logibet előfizetői, Griezmann ugyanis jelezte oldalunknak, valamint az előfizetők már láthatták is, hogy a magyar foci visszatérésével ő is reaktiválja magát és ismét számíthatunk tőle tippekre. A Logibet legnépszerűbb tippmesterére igencsak szorgos időszak vár, hiszen a magyar foci újraindulását követően néhány hónapon belül a barátságos meccsek özöne is beindul, így nemigen lesz holtidőszak a tipster életében. Az örömhír hallatán persze kapva kaptunk az alkalmon, hogy kifaggassuk Grizit, hogyan is töltötte az elmúlt heteket.

Logibet: Május 23-án visszatért az NB I. Gondolom, tűkön ülve vártad te is. Az NB II küzdelmei viszont nem folytatódnak, amelynek gondolom, nem örülsz, hiszen abból még az OTP Bank Ligáénál is jobbak voltak az eredményeid.

Griezmann: Természetesen nagyon vártam a folytatást! Kicsit sajnálom, hogy az u19-es első osztály és az NB II véget ért, de ennél sokkal nagyobb öröm, hogy a világ legjobb bajnokságát újra nézhetjük. 

Íme Griezmann statisztikái, ha most találkoznál vele először
  Tippszám Profit ROI
Mérkőzés előtti tippek 710 +280.74 11.26%
Élő tippek* 200 +39.7 6.66%
A ROI-nál 3-as átlagtéttel számoltunk

Logibet: Fogadásügyileg egyébként hogy telt nálad az elmúlt 2-2,5 hónap, pihentél vagy téged is elcsábított a burundi és nicaraguai élvonal?

Griezmann: Ritkán fogadtam az elmúlt időszakban, egy fehérorosz tippmestert követek az első szezon óta, csak az ő tippjeit tettem, más bajnokságokra (vagy más sportra) nem raktam pénzt. 

Logibet: Mi várható tőled a következő hetekben akár a Logibeten, akár a Discordon az élő tippek részlegénél?

Griezmann: Pre tippek az első pár meccsen nem nagyon várhatók tőlem, mivel egyelőre elég nehéz belőni a csapatok állapotát. Élőben viszont jöhetnek, a kezdési időpontok szétosztása meg fogja könnyíteni a dolgom, azért korábban eléggé fárasztó volt egyszerre öt meccset nézni szombatonként. Discordon aktívabb leszek.


Mit is érdemes tudni Griezmannról? - olvasd el cikkjeinket
 

13 hónapig nem volt veszteséges hónapja

Olyan információkkal rendelkezik, amelyekkel még sokszor a bukmékerek sem

37 napig egyetlen tippje sem bukott el

A barátságos klubfoci az egyik kedvenc terepe, nem véletlenül...

Élő tippjei ugyanúgy fantasztikusan sülnek, mint a mérkőzés előtti ötletek

Ez a tipp megmutatja, milyen, ha valaki keni-vágja a magyar focit


Ha csak egyetlen tippmestert szeretnél követni és kevés tippel, de szinte állandó, biztos profitot szeretnél felhajtani, egyértelműen Griezmann a legjobb megoldás. A tippmesternek 2017 júliusa óta egy -9 egységes hónap volt a legrosszabb etapja, cserébe viszont többször plusszolt 20 egység felett.

Tippmesteri vélemény a kollégáról
"Nagyon kevés és nehezen elérhető azon tippmesterek száma a világon, akik egyszerre rendelkeznek remek forrásokkal és kiugró a szakértelmük egy ligában, sportágban. Griezmann viszont ilyen és ez szerintem igazi ritkaság, főleg egy olyan kis közösségben, mint a magyar sportfogadó piac. Van szerencsém évek óta ismerni Grizit, így jól tudom, mennyire hihetetlenül profi és milyen könnyen ülteti át a magyar focival kapcsolatos szakértelmét a sportfogadás nyelvére. Ő az a tipster, akiben teljesen vakon megbízom, mert én nem ismerek mást, aki jobban értene a honi labdarúgáshoz, mint ő. Griezmann nálam egy 100-150€-s tippmesternek számít!" - varin

 

Hogyan kaphatom meg Griezmann tippjeit?

Ha Griezmann mérkőzés előtti és élő tippjeire is kíváncsi vagy, a Logibeten a Normál vagy a Profi csomagra kell előfizetned. Előbbit akár már havi 15€-tól, utóbbit pedig akár havi 30€-tól megkaphatod. Hogy pontosan mit is jelentenek a csomagok és mit tartalmaznak, arról itt találsz bővebb leírást.

A fenti csomagok megvásárlásával Griezmanntól a Logibeten is kapsz mérkőzés előtti tippeket és jogosult leszel a Discordon is megtekinteni az élő tippjeit.

Érdemes tehát csatlakoznod most a Logibethez, hiszen oldalunk nagymenője kialudta magát, profitra éhesen várja a fogadóirodák elrontott szorzóit és az olyan infós meccseket, amelyekkel sok keserűséget okozhat a bukiknak.

 

>>> Érdekelnek Griezmann tippjei, előfizetek a Logibetre! <<<