Logibet

Visszatértek a tippmesterek, rengeteg ötlet várja a fogadókat

  • Logibet

Újra dübörög a futballélet, ez pedig a legjobb tipstereket is megihlette.

Habár a profitözön a karanténidőszakban sem maradt el a Logibeten, azért az ötletelési volument jelentősen visszadobta a futballélet leállása. A Bundesliga és az NB I elrajtolásával viszont visszatért minden a rendes kerékvágásba, ezt pedig a Logibeten is nagyon érezhetjük.

Csatlakozz, ha te sem akarod, hogy többé átverjenek a csaló oldalak!

A mögöttünk hagyott hétvégén, péntekkel együtt a három napon összesen 591 tipp került fel a Logibet rendszerébe, amelyből 421 érkezett labdarúgásra. Legjobban természetesen a német foci ihlette meg a tippmestereket, 211 különböző ötlet került fel oldalunkra, amelyből 50 érkezett junior, senior vagy master szinten álló tippmestertől.

A legnépszerűbb esemény a Bundesliga magyaros meccse volt, összesen 17 tipp jött a Mainz-Lipcse találkozóra.

A következő napokban sem szenvedünk majd hiányt, hiszen kedden Bundesliga-meccsek, MK-elődöntők, míg szerdán további német összecsapások és Újpest-Fradi is várja a fanatikusokat. Különösen utóbbi párosítás nyerte el több tippmester tetszését, hiszen több master és junior is fogadott már a meccsre, így varin, Man1878utd, kecsege55x vagy Tomihmv tippje is várja az érdeklődőket. Emellett 10 felett jár az aktív tippek száma például a Dortmund-Bayernre, de szinte minden találkozóra van már valamilyen tanács a nyerni vágyóknak.

A Logibeten tehát beindult az élet, az aktív tippmesterek mellett hamarosan visszatér a legnépszerűbb tipster, Griezmann, illetve mint arról korábban beszámoltunk, a küszöbön áll egy igazi sztárigazolás bejelentése is, nemsokára csatlakozik egy igazi teniszspecialista, brutális statisztikákkal.

Érdemes tehát csatlakozni a Logibethez, ahol célunk az előfizetők legmagasabb szintű kiszolgálása. Ennek bizonyítéka a nemrég bevezetett újítás, hogy a teljes és hiteles, ingyenesen letölthető tipptörténetben már a különböző fogadóiroda-statisztikákra is lehet szűrni.