Logibet

Új sztárigazolás, bővebb statisztikák - ez vár még idén az előfizetőkre

  • Logibet

A koronavírus a Logibet életét is alaposan átírta, de így is izgalmas félév elé nézünk.

Csatlakozz a nyerők táborához!

Aligha lehet meglepő az olvasók számára, hogy a koronavírus-járvány a Logibet 2020-as terveit is alaposan átírta. Mint arról korábban beszámoltunk, nagy célokkal vágtunk neki az idei esztendőnek, amelyet sajnos a járvány alaposan keresztülhúzott. Izgalomban azért így sem lesz hiány az év második felében.

Sikerült ugyanis megegyeznünk egy igazán nagy névvel, a külföldi konkurencia egyik legnevesebb tippmesterével, aki tippelésre készen várja a sportágának rajtját.

A tipsterről bővebben még olvashattok majd később, de annyit már most elárulunk, hogy a Logibet történetének legnagyobb fogásáról van szó.

Ezen kívül az idei célok között szerepel a tippmesterek statisztikai adatbázisának és letölthető tipptörténetének bővítése is.

Noha a vírus vastagon átírta a céljainkat és terveinket, igyekszünk továbbra is a lehető legjobb alternatívaként szolgálni a tippvásárlás iránt fogékony fogadóknak. 

Tartsatok velünk továbbra is és bebizonyítjuk, lehet a profi tippmesterséget és tippvásárlást is korrekten, a transzparencia elvét szem előtt tartva csinálni.

 

>>> Csatlakozom a nyerők táborához, kipróbálom a Logibetet! <<<