Logibet

Kevesebb, mint egy hétig elérhető már csak a féláras Logibet

  • Logibet

A sportélet újraéled, a Logibet tipsterei is lassan visszatérnek. A kedvezmény viszont már csak néhány napig elérhető.

Íme a Logibet kedvezménye!
Április 19-e és május 18-a között a Logibet minden csomagja féláron érhető el. Így tehát akár egy 6 hónapos PRO-csomagot is 50%-os kedvezménnyel válthatsz meg. Az akció érvényesítéséhez írj egy e-mailt az info@logibet.com címre, hogy beállítsuk a kedvezményes árat.
Emellett akinek az előfizetése a fenti időpontok között megújul a Logibeten, annak visszaadjuk az előfizetés értékének 50%-át. Ehhez jelentkezz az info@logibet.com címmel a felhasználóneved és a tranzakciós azonosítód megadásával. A határidő ebben az esetben május 20.

 

Már csak néhány napig, pontosabban hétfő estig elérhetőek a Logibet féláras csomagjai, amelynek keretében 50%-os áron fizethetsz elő az oldal bármelyik csomagjára. Mint arról korábban beszámoltunk, több bajnokság reaktiválása is a küszöbön van, a tippmesterek fokozatosan térnek vissza a Logira, így a mostaninál jobb alkalmat aligha találhatsz rá, hogy megújítsd vagy megváltsd előfizetésedet.

 

Még a Logibet tippmestere is előfizető
"Sziasztok! Ez nem szponzorált tartalom :) Május 18-ig 50%-os kedvezménnyel vásárolható Logibet előfizetés! Eddig is nagyon olcsó volt, de így pláne megéri, amihez Discord hozzáférés is jár. Én is tervezem a visszatérést, mert idegesít, hogy elcsesztem a versenyt a cél előtt, pláne, hogy mínuszban állok. Mára pl raktam ki 2 tippet. Jelenleg 3 tipstert követek, MoneyMakert, Abettobettinget és Bdsoint. Rajtuk kívül is vannak biztosan jók, csak keresgélni kell ;) Ez tényleg a saját véleményem, semmi kedvezménnyel nem jár, hogy ezt kirakom ide :)"- írta JokerOrigin a Discordon, akinek az élő tippjeit a Discord-szerveren kaphatod meg.

 

Ha pedig szeretnél még egy őszinte, korrekt véleményt olvasni valakitől, aki már két éve aktív felhasználója a Logibetnek, a fórumban megtalálod vasero véleményét, aki tanácsokat is ad, hogy hogyan érdemes használni oldalunkat.


Nem érdemes tehát tovább várni, most még féláron kaphatod meg azt az előfizetést, amely néhány nap múlva teljes áron lesz, így rendkívül sok pénzt spórolhatsz meg, ha kihasználod a kedvezményes időszak utolsó napjait.