Logibet

Mindjárt indul a topfutball, de a Logibet még mindig akciós

  • Logibet

Néhány napig még féláron lehet csatlakozni a nyerők táborához a Logibeten.

Már csak alig több, mint egy hét maradt a Logibet promóciójából, amelynek keretében bárki féláron vásárolhatja meg előfizetését vagy hosszabbíthatja meg azt. Az akció minden előfizetési típusra és minden időtartamra vonatkozik.

Íme a Logibet kedvezménye!
Április 19-e és május 18-a között a Logibet minden csomagja féláron érhető el. Így tehát akár egy 6 hónapos PRO-csomagot is 50%-os kedvezménnyel válthatsz meg. Az akció érvényesítéséhez írj egy e-mailt az info@logibet.com címre, hogy beállítsuk a kedvezményes árat.
Emellett akinek az előfizetése a fenti időpontok között megújul a Logibeten, annak visszaadjuk az előfizetés értékének 50%-át. Ehhez jelentkezz az info@logibet.com címmel a felhasználóneved és a tranzakciós azonosítód megadásával.

Márpedig a topbajnokságok hamarosan folytatódnak, a Bundesliga rajtja a nyakunkon van, de a magyar élvonal küzdelmei is folytatódnak május 23-án. A labdarúgó-bajnokságok indulása mellett igencsak éledezik a teniszvilág és nagy átlagban mindenhol elmondható, hogy lassanként megindul a szervezkedés a legnagyobb események folytatását illetően.

Van azonban olyan viadal, amelyet nem is kell pótolni, hiszen a hatalmas sikerrel futó dartsviadalok az elmúlt hetek ékköveinek számítottak, amelyekből fogadóként is hatalmas profitot tudtunk felhalmozni.

Legyen szó tehát akár a remek élő tippekről, akár az E-sportból kaszáló tipsterekről vagy éppen a folytatódó focibajnokságokról, igencsak megéri most megváltani a hosszútávú előfizetést a Logibeten, amelyre néhány napig még féláron van lehetőség.