Logibet

Ha Magyar Kupa, akkor Griezmann, ha Griezmann, akkor élő tippek!

  • Logibet

Kedden és szerdán MK-meccsek lesznek a magyar pályákon, nem érdemes lemaradni 'Grizi' tippjeiről.

Kedden és szerdán sor kerül a Magyar Kupa nyolcaddöntőinek első felvonására, így összesen nyolc találkozót rendeznek a magyar futballpályákon. Talán senkit sem ér váratlanul, hogy ez a sorozat a logibetes tippmesterek közül is többek kedvence, Griezmann és társai korábban is bizonyították már, hogy ha magyar futball, akkor az irodák reszkethetnek. Érdemes lesz tehát ismételten figyelni a Logibetet és a Discordot is.

Mint azt ugyanis sejteni is lehetett, Griezmann elsősorban az élő tippjeivel püföli mostanság az irodákat, legyen szó akár NB I-ről, akár más magyar focibajnokságról vagy éppen felkészülési mérkőzésekről. A számok viszont önmagukért beszélnek, hiszen a Logibet második helyén álló, 220 feliratkozójával legnépszerűbb tippmestere az élő tippek kezdete óta fantasztikus statisztikával áll.

Szeptember óta Griezmann 148 meccsre publikált tippet a Discordon, amelyekből +79,34 egységet hozott össze. Ez az ő átlagtétjével körülbelül 12%-os ROI-nak felel meg.

Griezmann több élő és kevesebb mérkőzés előtti tippje bár szembetűnő, de az is egyértelmű, hogy az eredményesség sem változott, hiszen a Discordos élő tippek indulása óta is 25%-os ROI-val áll a Logibeten.

Hogyan juthatok hozzá Griezmann élő tippjeihez?

Bármilyen előfizetést is vásárolsz a Logibeten, azzal jogosult leszel a Hathárom és a Logibet közös Discord csatornájának fizetős felületét látni. Előfizetési csomagtól függően akár már havi 10€-ért is megtekintheted Griezmann és a többi tipster élő ötleteit, így akár egy jól sikerült tippel simán visszahozhatod a féléves előfizetés árát is.

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

Van már előfizetésem a Logibeten, mi a teendőm?

Élvezd ki, hogy a logibetes tippek mellé ingyen megkaphatod az élő tippeket is! Akár normál, akár profi előfizetéssel rendelkezel testvéroldalunkon, az egyetlen dolgod, hogy az itteni leírást követve csatlakozol szerverünkhöz. Amint megadod az azonosítódat, mi 24 órán belül beállítjuk a hozzáférésedet a chatprogramban és onnantól az előfizetésed lejártáig láthatod az élő tippeket.


Ha bármilyen egyéb kérdésed adódna a Logibettel, a Discorddal vagy az előfizetéssel kapcsolatban, munkaidőben élő chaten is elértek minket, illetve az info@logibet.com címre várjuk az üzeneteiteket!