Sportfogadás

Ingyen szeretnéd megnézni, milyenek a Logibet tippmesterei? Íme!

Testvéroldalunktól minden nap áthozunk néhány tippet, amely megmutatja, milyenek is a profik tippjei.

Egy évvel ezelőtt debütált friss, megújított Tippek oldalunk, ahová több forrásból is érkeznek a tippek. Egyrészt ide postolnak szerkesztőink a különböző csapatsportos tippjeiket, így találhatsz NFL-kombit, kézitippeket, magyaros szelvényeket, illetve itt találhatod meg testvéroldalunk, a Logibet néhány tippjét is. A feliratkozás pedig teljesen ingyenes!

Feliratkozáshoz kattints az oldalon bármelyik tippmester mellett a 'Feliratkozom' gombra!

Mint azt bizonyára rengetegen jól tudjátok, a professzionális tippadó platform, a Logibet legjobb tippmestereinek tippje limitált számban, de itt is megjelennek. Minden nap dél körül itt megtekinthető maximum három ingyenes tipp, melyek a Logibet bizonyított tipstereitől származnak.

Ez kiváló betekintést nyújthat az érdeklődők számára, hogy milyen munka is zajlik a Logibeten, ingyenesen kaphattok "termékmintát" a legjobb tippekből.

A főként nemzetközi irodákban megjátszható tippekre bárki díjmentesen iratkozhat fel, a tippekről pedig minden nap e-mailes értesítést küldünk. Ha tehát bizonytalan vagy benne, hogy milyen jellegű tippeket is publikálnak a profik, itt ingyenesen nézhetsz meg néhányat belőlük.

Ha pedig kedvet kaptál az előfizetésre, akkor továbbra is igen jutányos áron, havi akár 15 eurós díjon iratkozhatsz fel a profikra! Csatlakozz és nyerj velünk!