NB II

Fájdalmasan egyértelmű a forduló legjobb tippje

  • varin
Címkék:

Kiváló párosítás az NB II-ben, senkit nem fog meglepni, hogy melyik meccsen nyernénk ismét.

Tulajdonképpen minden ideírt gondolat csak felesleges szócséplés, úgyis ismeritek már minden érvemet amellett, hogy érdemes az NB II egyik legszórakoztatóbb csapatát, a Budaörs együttesét overeztetni. Ha esetleg nincs kedvetek dolgozni vagy nagyon unatkoztok, azért olvassátok el a gondolataimat a Budaörs-Csákvár kapcsán.

Az egyik oldalon adott egy remek formába lendülő, zsinórban három győzelemből is 11 rúgott gólból érkező Budaörs. Bognár György csapatáról pontosan tudhatjuk, hogy nehéz őszön van túl, Sajbánék eladása kemény munka elé állította a trénert, ám úgy tűnik, végre kezdenek formába lendülni a Tatabányán vendégszereplő Pest megyeiek. Tele van a keret régi, NB I-es rutinnal rendelkező játékosokkal, például a Debrecenből jól ismert Kulcsár Tamás vagy a nemrég leigazolt, két meccs alatt három gólt lövő Zsidai László.

[3088602] 2019-11-27 13:00:00 Budaors - Csákvári FCx;5

Most az a Csákvár érkezik a Grosics Gyula Stadionba, amely úgy tűnik, elkezdte a "mégsem akarunk feljutni" hadműveletet, hiszen zsinórban aratott öt győzelmük után három meccsen csak 1 pontot szereztek, legutóbb otthon kaptak egy négyest a Vasastól. Ez persze nem meglepetés, bár talán a vártnál kicsit hamarabb jött a visszaesés.

Olyan nagyon tehát kár ragozni a szavakat, adott két overes, adott egy rendkívül overes múlt (utolsó hét meccsük egymás ellen mind over) és adott ehhez egy kiváló odds.

{"headTitle":"Budaörs-Csákvár","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-27 13:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2,5 gól felett","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}