Európa Liga

A motiváció zöldezheti tippünket a Wolves meccsén

  • varin

A Farkasok továbbjutása már biztos, most csak a közönség kiszolgálása lehet a cél.

Azt ugyan nem lehet mondani, hogy álomfutballal, de már idegenben pontot tett a Pyunik Yerevan elleni párharc végére a Wolverhampton. Az örményországi négy kaput eltaláló lövés mindegyike gól lett, így Nuno Espirito Santo mester a csütörtök esti második találkozóra már tényleg csak a felkészülés jegyében tekinthet, ez pedig fogadási szempontból egy fontos tényező lehet.

{"headTitle":"Wolverhampton-Pyunik Yerevan","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-15 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Wolverhampton","odds":"1.06","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Pyunik Yerevan","odds":"27","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Lesz ugyan ideje pihenni a Farkasoknak, hiszen hétfőn játszanak csak bajnokit, ám az első körben rangadón gálázó Manchester United ellen minden erejére szüksége lesz a tavalyi szezon meglepetéscsapatának. A Leicester elleni 0-0 nem számított ugyan rossz eredménynek, de alighanem határozott célja Jotáéknak, hogy otthon megfricskázzák a MU-t, ennek érdekében pedig áldozatokat kell hozni a mai EL-meccsen.

Persze igen szerencsés helyzetben van egy tréner, amikor az áldozat azt jelenti, hogy a sztárjátékosait, mint Raul Jiménez és Ruben Neves pihenteti, a kezdőbe pedig olyan játékosok kerülhetnek be, mint Patrick Cutrone, Roman Saiss vagy Adama Traoré.

Fotó: wolves.co.uk

Mi - ahogyan az első meccsen, úgy ezúttal is - Patrick Cutronét, Santo frissen igazolt olasz gólvágóját szemeltük ki, aki hazai pályán jó eséllyel eshet át a tűzkeresztségen. Már Jerevánban sem volt hiábavaló a beállása, hiszen  30 perc alatt összehozott egy büntetőt, melyet Ruben Neves értékesített, de emellett kapott pár percet a Rókák ellen is. De ugyanígy lehet akár fantázia a jereváni meccsről furcsa indokok miatt (személyi igazolvánnyal akart beutazni Örményországba) lemaradó Adama Traoré góljában is.

Nem várunk óriási gálát ma este, pedig ha a Wolves komolyan venné a meccset 5-6 gólt rakhatna közé valószínűleg. Egy hármas így is lesz a felek között, amit pedig ha megfűszerezünk egy olasz találattal, egész jó oddsot kapunk.

{"headTitle":"Wolverhampton-Pyunik Yerevan","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-15 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bet Builder: Wolverhampton -2.5 + Patrick Cutrone gólt szerez","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3124505] 2019-08-15 20:45:00 Wolverhampton Wanderers - Pyunikx;