Sportfogadás

Íme a Logibet méltatlanul elfeledett üstököse - csendben szárnyal maradona

Maradona2727 csendben teszi a dolgát a nagyok árnyékában, hibázni viszont alig-alig tud.

A Hathármon megjelenő Logibet cikkek rendszeres olvasói megszokhatták már, hogy legtöbbet az éllovasokról, vagyis Griezmannról, Tippergretáról és Karlssonról, vagy éppen a feltörekvő tehetségekről esik szó. Valahol a kettő között helyezkedik el mai alanyunk, maradona2727, aki kicsit a fű alatt megbújva teszi a dolgát, és bizony nem is akárhogyan!

A senior tippmester tippelési stílusa és mérlege is igen hasonlít Griezmannra: nevezetesen kevés tipp, biztos profit, magas találati arány.

Ám a "franciával" ellentétben az "argentin" tippmester magasabb átlagtéttel és alacsonyabb szorzóval dolgozik, ám jogosan nevezhetjük maradonát következő master-potentált tippmesternek.

Maradona teljes statisztikájához kattints a képre

Maradona2727 parádés formája tavaly február óta tart, az azóta eltelt 12 hónapban (2018 őszén volt néhány csendesebb hete) 109 tippből +103.7 egységnél tart, 1.55-ös átlagszorzója mellett pedig közel 75%-os a találati aránya.

Mind a ~104 egység profit, mind pedig a 17%-os ROI önmagáért beszél, ezt pedig az előfizetők is honorálják, hiszen már több, mint 50-en követik a több, mint három éve tippmesterkedő maradonát.

A Logibet seniorja pedig csak az egyik azok közül, akikre a 19.99€-s előfizetési díjért feliratkozhatsz.