Tippjáték

Itt a BL-Tippliga újabb felvonása - most duplán megéri játszani!

Újra itt a Bajnokok Ligája, így mi sem állunk le! Tippjeiddel ráadásul az Indoklásos Tippligában is harcba szállhatsz.

Három hosszú hét kihagyás után folytatódik a világ legjobb klubfoci sorozata és immár nem babra megy a játék. Több csoportban ugyanis már az életben maradásért küzdenek a csapatok, tehát hihetetlen izgalmak várnak ránk.

Jó szokásunkhoz híven mi még tovább növeljük a feszültséget, mégpedig a már jól ismert BL-Tippligával, amin újabb 120 euró várja gazdáját. 

Most ráadásul, ha megindokoljátok tippjeiteket, azzal a másik jelenleg zajló játékunkra is kvalifikáltok, amelyen értékes Mikron kerül majd kiosztásra a legjobbak közt.

Lássuk hát a játékot:

Kattints a képre és indulhat a játék!

Íme a legfontosabb tudnivalók a BL-játékkal kapcsolatban.

  • A versenybe a 2018. november 27-28. között a Bajnokok Ligája ötödik csoportkörének keretében megrendezésre kerülő futball mérkőzésekre (összesen 16) leadott, az alább felsorolt fogadási típusban megjátszott tippek számítanak bele.
     
  • Kvalifikáló fogadási típus: Végeredmény (első félidő, második félidő és teljes játékidő eredményeire leadott fogadás egyaránt kvalifikál)
     
  • A játékban hatharom.com-regisztrációval lehet részt venni, amelyet a tippelés megkezdése előtt könnyedén létre lehet hozni az oldal jobb felső sarkában található BEJELENTKEZÉS/REGISZTRÁCIÓ felületre kattintva.
     
  • A verseny kezdetén minden felhasználó 1000 pontos egyenleget kap. Az egyenleg mínuszba is kerülhet.
     
  • A cél minél több pontot összegyűjteni a BL első csoportkörének mérkőzéseire leadott tippekkel.

 

A későbbi kellemetlenségek miatt NAGYON FONTOS, hogy minden résztvevő a játék aloldalán, a versenyinformáció alatt található 'Részletek' fül alatt minden részletet alaposan elolvasson!

A játékban bárki részt vehet, a nyereményekre való kvalifikáció egyik feltétele viszont a     fogadóirodában való regisztráció és befizetés a verseny ideje alatt.

Az azonosítóját minden nyereményt igénylő résztvevőnek el kell küldenie az alábbi formon, így tudja visszaigazolni a fogadóiroda, hogy jogosult valaki a nyereményre.

425

A játék díjazása a következő:

  • 1. hely - 50€
  • 2. hely - 30€
  • 3-4. hely - 20€