Tippjáték

Újra Bajnokok Ligája, újra tippjáték! Az első hat játékos 20 eurót nyerhet!

Az idei BL-kiírás a harmadik fordulóval folytatódik. Visszatérünk az alapokhoz - most 1X2-es formátumban lehet tippelni.

Október 23-24-én, szokásos módon kedden és szerdán jön az új BL-forduló amely komoly izgalmakat tartogat, hiszen immár szépen körvonalazódnak a csoportok erőviszonyai.

Több különlegesség is akad a harmadik felvonás kapcsán. A 90-es évek egyik nagy rivalizálása folytatódik a Manchester United-Juventus párharcon, amelyben Paul Pogba egykori kenyéradójával találja szemben magát. Carlo Ancelotti is hajdani klubjával néz farkasszemet, hiszen a Napolival a Parc des Princes-ben lép pályára a PSG ellen. Lionel Messi újabb áldozata az Inter lehet - az argentin szupersztár idén két meccsen már öt gólnál jár az elitligában, és immár 65 találattal egyedül vezeti a BL-csoportkörök mindenkori góllövőlistáját.

425

Persze ezeken kívül is akad bőven érdekesség, most azonban legújabb tippjátékunkra szeretnénk felhíni a figyelmeteket, hiszen a legjobb párharcokról hamarosan úgy is hosszabb beharangozókat olvashattok oldalunkon. Ahogy a korábbi két fordulóban, úgy

most is egy 120 eurós összdíjazású versengésre invitálunk benneteket, amelyben ezúttal visszatérünk a klasszikus kimenetelekre való tippelésre!

Kattints a képre és indulhat a játék!

Ahogyan arról már többször beszámoltunk, itt nem hosszú heteken át tartó vetélkedésről van szó, ugyanis minden egyes forduló után nyeremények kerülnek kiosztásra

Nézzük, mik a legfontosabb tudnivalók a BL-játékkal kapcsolatban.

  • A versenybe a 2018. október 23-24. között a Bajnokok Ligája harmadik csoportkörének keretében megrendezésre kerülő futball mérkőzésekre (összesen 16) leadott, az alább felsorolt fogadási típusban megjátszott tippek számítanak bele.
     
  • Kvalifikáló fogadási típus: Végeredmény (ezúttal csak a teljes játékidő eredményeire lehet tippelni)
     
  • A játékban hatharom.com-regisztrációval lehet részt venni, amelyet a tippelés megkezdése előtt könnyedén létre lehet hozni az oldal jobb felső sarkában található BEJELENTKEZÉS/REGISZTRÁCIÓ felületre kattintva.
     
  • A verseny kezdetén minden felhasználó 1000 pontos egyenleget kap. Az egyenleg minuszba is kerülhet.
     
  • A cél minél több pontot összegyűjteni a BL harmadik csoportkörének mérkőzéseire leadott tippekkel.

 

A későbbi kellemetlenségek miatt NAGYON FONTOS, hogy minden résztvevő a játék aloldalán, a 'szabályzat' fül alatt minden részletet alaposan elolvasson!

A játékban bárki részt vehet, a nyereményekre való kvalifikáció egyik feltétele pedig a    fogadóirodában való regisztráció és befizetés a verseny ideje alatt.

Az azonosítóját minden nyereményt igénylő résztvevőnek el kell küldenie az alábbi formon, így tudja visszaigazolni a fogadóiroda, hogy jogosult valaki a nyereményre: 

425

A játék díjazása a következő (összesen 120 euró):

  • 1-6. hely - 20 euró

 

Játékra fel!